Lungimea contează: viitorul Audi A8 ar putea primi o versiune specială care să lupte cu Mercedes-Maybach Clasa S

de Daniel Popescu
Joi, 05.05.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generaţie a lui Audi A8 ar putea beneficia de a versiune specială cu amptament mărit care să concureze direct cu Mercedes-Maybach Clasa S.

Audi A8 beneficiază în prezent de versiune specială cu ampatament mărit şi una cu 6 uşi (A8 L extended), însă este foarte posibil ca ca gama să crească şi mai mult  în viitorul apropiat. Noua generaţie a lui A8 va beneficia cel mai probabil şi de o versiune specială care să intre în concurenţă directă cu Mercedes-Maybach Clasa S.

"Ne gândim la asta. Succesul versiunii foarte lungi al Clasei S ne face să ne întrebăm dacă ar putea fi o afacere bună pentru noi în viitor", a explicat Stefan Knirsch, directorul tehnic al Audi, pentru publicaţia AutoExpress.

De asemenea, există şanse şi pentru un Audi A8 coupe care să rivalizeze cu Mercedes-Benz Clasa S Coupe. Pe de altă parte, Knirsch a confirmat informaţiile precedente cu privire la sistemele autonome care vor fi disponibile pe viitorul Audi A8 şi care vor permite maşinii să se conducă singură până la viteze de 60 km/h. "Lucrăm pentru a introduce acest nou nivel de pilotaj autonom pentru A8", mai precizat el.

Noua generaţie a lui Audi A8 ar putea fi lansată în prima jumătate a anului viitor, în timp ce rivalul lui Mercedes-Maybach Clasa S ar putea fi nevoit să aştepte până în 2018.

Via Motor1

Comentarii (3)

  • Audi vrea multe. Sa vedem ce maruntis le ramane in buzunare dupa Dieselgate. Bine macar ca recunosc S-ul drept etalonul segmentului.
    15 8
  • marius
    bai tdi ,decat honda bonda si mitsu pitsu si koniciua toyota ma plimb cu a6 si am gagici cate vreau tu nu ai nimic te duci a iarba verde si nu te baga nimeni in seama hahahahha ,iar ti-am dat capac ,mereu i urma mea esti
    1 8
  • Cred ca intrebarea nu-i cu ce te plimbi, ci daca esti la varsta la care parintii iti dau voie sa scoti o fata in club! Cu atat mai putin sa le conduci undeva. Tu, la volan.
    De parca japonezii ar avea uniformitatea Volkswagen AG.
    Asta da ironie. De parca n-ar exista masini precum Honda Civic Type R, noua Honda NSX, Lancer, GT86, Nissan GT-R etc.
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru