Mercedes-Benz extinde serviciul de personalizare Manufaktur și la limuzina Clasa S

de Alexandru Monenciu
Vineri, 08.10.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Serviciul de personalizare Manufaktur (fostul Designo) a fost extins și la alte modele Mercedes-Benz. Lista include, pe lângă G-Class, Clasa S, CLS și AMG-GT 4 Door Coupe. Pe viitor, acesta va cuprinde și mai multe modele din portofoliul germanilor.

Ca orice producător de automobile premium, care se respectă, Mercedes-Benz le permite clienților să-și personalizeze mașina după bunul plac. Serviciul Manufaktur (în trecut Designo) include o gamă largă de culori speciale, finisaje interioare, tapițerii și ornamente pe care nu le găsești în oferta standard a mărcii.

Celebrul G-Class beneficia deja de serviciul Manufaktur, dar acum a fost extins și al alte modele, inclusiv CLS, AMG-GT 4 Door Coupe și nava amiral Clasa S.

Clienții care își configurează noua limuzină Clasa S au acum la dispoziție o serie de nuanțe exterioare care au făcut istorie. Spre exemplu Gri Manufaktur Graphite (de pe originalul 300 SL), Graphite Metallic, Olive Metallic, Albastru China ( Clasa E și S din anii '90 ), sau mai noile Alb Cashmere Magno, Auriu Kalahari Magno și Negru Night Magno.

Pentru interiorul noului Clasa S, catalogul Manufaktur include ornamente piano black sau din lemn, tapițeria Exclusive Nappa în combinația de culori Alb Deep și Negru revine, la fel și tema bicoloră Galben Pastel/Negru.

Pe lângă acestea, Mercedes-Benz mai oferă un volan îmbrăcat în piele (cusut de mână și finisat în nuanțele tapițeriei) și emblema Manufaktur, poziționată pe consola centrală, care îți aduce aminte că nu te afli la bordul unui Clasa S obișnuit.

Tot în acest catalog, clienții mai găsesc un sistem de iluminare special, dacă vor să anime și mai tare habitaclul.

Așa cum spuneam, programul Mercedes-Benz Manufaktur va fi extins și la alte modele, în special la cele care aparțin gamelor AMG și EQ.

via Mercedes-Benz

Comentarii (1)

  • Edikkk
    Serviciul de prostit
    1 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru