Mercedes-amg g63

Luni, 09 Octombrie 2023 | Industrie

Europenii cumpără tot mai multe modele Mercedes-AMG și BMW M

Potrivit celor mai recente statistici, vânzările diviziilor de performanță Mercedes-AMG și BMW M au crescut în Europa, în prima jumătate a anului 2023. SUV-ul G63 este cel mai comercializat model AMG pe Bătrânul Continent.
Miercuri, 28 Iunie 2023 | Modele noi

Încă o ediție specială pentru Mercedes-Benz Clasa G: AMG G63 Grand Edition

Mercedes-AMG a prezentat o nouă ediție specială pentru modelul său de performanță G63. Noua ediție se numește Grand Edition și aduce o vopsea specială neagră cu accente aurii. Producția este limitată la 1000 de exemplare.
Marti, 02 Mai 2023 | Tuning

Mercedes-AMG G63, tunat de Mansory: vopsea specială aurie și motor de 911 CP

Germanii de la Mansory au pregătit un nou pachet de modificări pentru Mercedes-AMG G63. De data aceasta, pachetul aduce o nuanță aurie la exterior, alături de elemente vizuale noi, precum și un motor mai puternic, de 911 cai putere.
Vineri, 18 Iunie 2021 | Tuning

Noul Brabus 900 Rocket Edition este un Mercedes-AMG G63 cu 900 CP și producție limitată

Compania germană de tuning a lansat modelul 900 Rocket Edition, bazat pe Mercedes-AMG G63. SUV-ul dispune de 900 CP și va fi replicat în doar 25 de exemplare.
Vineri, 06 Noiembrie 2020 | Romanian Roads Luxury

PORTRET: Mercedes-AMG G63 după 2000 de kilometri: "AMG G63 rămâne unul dintre modelele pe care trebuie să le conduci cel puțin o dată în viață"

În Romanian Roads Luxury Edition by Michelin am avut ocazia să vedem la lucru Mercedes-AMG G63. Modelul producătorului german ne-a răsfățat pe parcursul celor 7 zile petrecute în țară cu un sunet baritonal de V8 biturbo de 4.0 litri. Acestea sunt impresiile jurnaliștilor care au testat AMG G63 pe un traseu de 2.000 de kilometri.
Joi, 29 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition, ziua 7: Final de tur la Palatul Știrbey, ultima oprire a caravanei

Ultima zi a Romanian Roads Luxury Edition by Michelin ne-a purtat de la Conacul Maldăr pe Dealul Negru până la autostrada București - Pitești. Ziua s-a încheiat cu un apus memorabil la umbra Palatului Știrbey din Buftea.
Miercuri, 28 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition, ziua 6: Am traversat Mica Elveție din județul Alba în drum spre templul tradiționalului de la Conacul Maldăr

Penultima zi din Romanian Roads Luxury Edition by Michelin ne-a adus mai aproape de casă după un drum superb prin județele Alba și Sibiu. Pentru ca apoi să dăm piept cu traficul dificil de pe Valea Oltului.
Marti, 27 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition, ziua 5: am pășit pe urmele Corvinilor în drumul spre oaza occidentală Theodora Golf Club

Ziua a cincea a Romanian Roads Luxury Edition ne-a plimbat prin file de istorie medievală și ne-a încărcat cu energie la poalele Castelului Corvinilor. Seara ne-a prins în localitățile cu miros occidental din apropiere de Alba Iulia.
Luni, 26 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition, ziua 4: Cea mai deprimantă zi, înseninată de un gulaș și de bucuria că avem autostrăzi

George Bacovia ar fi fost invidios pe vremea care ne-a însoțit azi. A plouat ca-n Scoția și doar un gulaș secuiesc ne-a mai adus zâmbetul pe buze. La pachet cu bucățile de autostradă dintre Cluj și Timișoara.
Duminica, 25 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition, ziua 3: Povestea unui castel desprins din povești și drumul spre inima Transilvaniei

Ziua a treia a fost dedicată unui castel aparte desprins parcă de la Valea Loarei. Doar că este localizat în județul Alba și are o poveste impresionantă.
Sambata, 24 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition, ziua 2: De la Castel Daniel prin Valea Verde până la Castel Haller. Plus o lecție aspră despre siguranța rutieră din România

Ziua a doua din Romanian Roads Luxury Edition ne-a purtat prin inima Transilvaniei. Am pornit de la Castel Daniel prin pasul Praid via Valea Verde către destinația finală a zilei: Castelul Haller. Pe parcurs am învățat și o lecție dură despre siguranța drumurilor din România după ce Porsche Macan GTS a devenit victima unui accident rutier.
Vineri, 23 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition, ziua 1: De la Conacul Manasia la istoricul Castel Daniel, în galopul a 2538 de cai putere

Am pus cheile în contactul celor șase mașini premium din Romanian Roads Luxury Edition by Michelin. Prima oprire premium a fost la Conacul Manasia. Am escaladat apoi Valea Buzăului și ne-am oprit în inima județului Covasna, la Hotel Castel Daniel, pentru prima noapte în puf.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 14 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Mașinile din Romanian Roads Luxury Edition: Mercedes-AMG G63, performanțe de model sport într-un pachet complet de off-road

În Romanian Roads Luxury Edition by Michelin vom avea și un model care se descurcă în off-road la fel de bine ca pe șosea: Mercedes-AMG G63. Cu un design ale cărui linii s-au păstrat încă din 1979, modelul nemților propune un interior modern și o motorizare cu 585 CP.
Marti, 04 Iunie 2019 | Tuning

Mercedes-AMG G63 dezvoltă 800 CP mulțumită tunerului Brabus: casa germană propune și două pachete pentru caroserie

Brabus a lansat un pachet de performanță pentru Mercedes-AMG G63. Mulțumită modificărilor aduse de casa de tuning, modelul producătorului din Stuttgart dezvoltă 800 CP și 1.000 Nm.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | Tuning

Mercedes-Benz Clasa G, preparat de Lumma: 650 CP și 900 Nm pentru versiunea AMG G63

Mercedes-Benz Clasa G a primit îmbunătățiri din partea tunerului Lumma. Mulțumită pachetului de performanță pregătit de nemți, versiunea Mercedes-AMG G63 oferă 650 CP și 950 Nm.
Miercuri, 26 Septembrie 2018 | Tuning

Tuning semnat de Brabus: 700 CP și 950 Nm pentru noul Mercedes-AMG G63

Tunerul Brabus a pregătit un pachet de performanță pentru noua generație Mercedes-AMG G63. Mulțumită modificărilor aduse de casa de tuning din Germania, motorul V8 biturbo de 4.0 litri produce acum 700 CP și 950 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4.3 secunde.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-AMG, mercedes-amg g63, g63 brabus, mercedes-amg g63 brabus
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru