Mercedes-AMG G63 dezvoltă 800 CP mulțumită tunerului Brabus: casa germană propune și două pachete pentru caroserie

de Cornel Șocariciu
Marti, 04.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Brabus a lansat un pachet de performanță pentru Mercedes-AMG G63. Mulțumită modificărilor aduse de casa de tuning, modelul producătorului din Stuttgart dezvoltă 800 CP și 1.000 Nm.

Brabus a pregătit o serie de modificări pentru Mercedes-AMG G63. Casa de tuning propune un pachet de performanță și două kit-uri de caroserie pentru modelul constructorului din Stuttgart.

Primul pachet de caroserie se numește Shadow 800 și va fi produs în doar 10 unități. Modelul a fost expus în cadrul evenimentului Top Marques Monaco 2019 și propune o caroserie vopsită în două nuanțe de gri. Brabus oferă pe Shadow 800 o ramă nouă pentru grila frontală, o priză de aer amplasată pe capotă, lumini suplimentare și o aripă spate.

Pentru interior, tunerul german a pregătit o temă bazată pe următoarele culori: negru, gri și roșu. Cele trei nuanțe sunt regăsite atât la nivelul tapițeriei, cât și pe accesoriile noi integrate de Brabus.

Cel de-al doilea pachet de caroserie dezvoltat de casa germană se numește Black Ops. De această dată, Brabus a optat doar pentru accesorii negre cu mici detalii de culoare roșie. Acestea apar pe grila frontală și pe noile jante de 23 de inch.

La interior, versiunea Black Ops a fost garnisită cu accesorii din fibră de carbon, iar cusăturile pregătite de Brabus sunt realizate doar cu ață de culoare roșie. Așa cum era de așteptat, și versiunea Black Ops va fi produsă în doar zece unități.

Indiferent de alegerea făcută, Brabus propune același pachet de performanță. În aceste condiții, motorul V8 biturbo de 4.0 litri dezvoltă 800 CP și 1.000 Nm. Conform reprezentanților Brabus, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4.1 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 240 km/h.

Comentarii (3)

  • hazard
    si franeaza precum un marfar si vireaza precum un petrolier.
    6 2
  • Pana la urma trebuie apreciata perseverenta cu care trag sa tina in viată acest model!
    2 2
  • @hazard, chiar nu! Cu atat mai putin o masina modificata de Brabus :)

    @xxx, Mercedes nu trage de G Class ci clientii. Daca n-ar avea vanzari, in 6 luni i-ar pune cruce in consiliul director iar in max 2-3 ani ar termina productia complet.

    Dar nu e cazul. In orasele cu medie mare de venit, sunt o imagine comuna pe strazi. In plus, foarte multi dintre noi nici macar nu ne putem imagina cum este sa traiesti cand ai zeci milioane in cont la dispozitie, doar de ars pe mofturi si prostii.

    Un lucru care ne vine extrem de greu sa-l intelegem este investitia pe termen lung in lucruri rare, care se apreciaza in timp. Masinile sunt doar unul din ele. Da, vor fi totdeauna clienti care vor da banii pe un G65 cu V12 kompressor, pentru ca masina aia le-a sclipit lor intr-o zi cand doar puteau sa viseze la asa ceva. Iar dupa ce au trecut anii si tone de suferinta, transpiratie si risc, la vremea potrivita, soarta le zambeste si totul se schimba. Iar visul ala care a stat ascuns in inima lor ani de zile, dintr-o data poate deveni realitate.

    Ca sa nu mai vorbim ca pentru altii, tocmai mentalitatea diferita de a omului de rand, cea care i-a facut sa castige zeci de milioane, o se le spuna sa faca ceea ce 99.99% dintre noi nu fac. Sa cumpere o ciudatenie din asta. Care peste cativa ani le va aduce alte milioane in cont. :)

    Pentru nevoile noastre de zi cu zi, la limita supravietuirii sau a solvabilitatii financiare, nu are sens. Pentru altii, care nu sunt in situatia asta, e cu totul alta poveste. Iar Mercedes (si altii) stiu exact ce sa ofere :) Pentru ca nu sunt in business de ieri de azi :):), au un istoric, o baza de date cu "lessons learned" si mai ales o elita a fostilor premianti din scoala, care acum continua sa fie "premianti" la locul de munca :). Premianti care stiu sa foloseasca la maxim un istoric, o baza de date si comportamentele sociale ale celor cu conturi grase.
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru