Clasa G

Miercuri, 24 Aprilie | Modele noi

PREMIERĂ: Acesta este noul Mercedes-Benz Clasa G electric

Mercedes-Benz a dezvăluit oficial noua versiune electrică a Clasei G. Noul model, botezat G580 with EQ Technology, primește 4 motoare electrice și o serie de noutăți tehnice exclusive.
Marti, 09 Aprilie | Modele noi

Mercedes-Benz confirmă data lansării viitorului Clasa G electric

Mercedes-Benz a confirmat oficial data lansării versiunii electrice a Clasei G. Totodată, aflăm și numele viitorului model cu zero emisii. Astfel, viitorul Mercedes-Benz Clasa G electric va fi botezat G580.
Joi, 15 Februarie | Modele noi

Ediție specială Mercedes-Benz Clasa G „Stronger than Diamonds”, cu diamante de 25 de carate

Mercedes-Benz a lansat o ediție specială pentru Clasa G, cu ocazia zilei îndrăgostiților din acest an. Noua ediție se numește „Stronger than Diamonds” și primește o vopsea specială, precum și diamante de 25 de carate pentru încuietorile interioare ale portierelor.
Miercuri, 28 Iunie 2023 | Modele noi

Adio motor V8 pentru Mercedes-Benz Clasa G. Versiune de adio G500 V8 Final Edition

Mercedes-Benz a prezentat oficial o ediție de adio pentru Clasa G. Noul model se numește G500 V8 Final Edition și este ultima versiune a modelului de teren care primește un motor V8. Producția va fi limitată la doar 1500 de exemplare.
Joi, 20 Aprilie 2023 | Industrie

Moment istoric: Mercedes-Benz a produs 500.000 de exemplare Clasa G

Constructorul german de automobile anunță că producția celebrului Clasa G a atins pragul de 500.000 de exemplare. Mașina aniversară este echipată cu o serie de elemente inspirate de cele ale primelor versiuni.
Joi, 02 Martie 2023 | Industrie

Mercedes-Benz: Primul Clasa G cu motor V8 a debutat în urmă cu 30 de ani

Constructorul german de automobile marchează 30 de ani de la debutul primului Clasa G echipat cu motor V8. Este vorba despre 500 GE V8, model care a fost replicat în doar 446 de exemplare între 1993 și 1994.
Marti, 21 Februarie 2023 | Concepte

Mercedes-Benz prezintă conceptul Project Mondo G, creat în colaborare cu Moncler

Mercedes-Benz a dezvăluit oficial un concept creat în colaborare cu casa de modă italiană Moncler. Botezat Project Mondo G, noul concept bazat pe Clasa G a fost prezentat în cadrul unui eveniment din Londra.
Joi, 16 Februarie 2023 | Modele noi

Mercedes-Benz Clasa G va avea un frate mai mic. Noul model va primi motoare clasice și electrice

Potrivit unor informații noi din presă, Mercedes-Benz pregătește un nou model, care să fie un Clasa G de dimensiuni mai mici. Din primele informații, noul model ar urma să primească un motor termic și unul electric, iar lansarea este programată în 2026.
Joi, 20 Ianuarie 2022 | Tuning

Noul Brabus Adventure XLP Superblack: 800 CP și 49 de centimetri gardă la sol

Brabus a vopsit modelul Adventure XLP (pe scurt un Clasa-G transformat în pick-up) în negru și l-a redenumit Adventure XLP Superblack. Motorul V8 twin-turbo dezvoltă 800 de cai putere și 1.000 Nm cuplu.
Luni, 05 Aprilie 2021 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz a înregistrat denumirea EQG, deci ne putem aștepta la o versiune electrică a lui Clasa G

Viitorul Clasa G electric ar putea fi lansat în 2024, potrivit informațiilor neoficiale apărute pe un forum al pasionaților de electrice de la Mercedes.
Vineri, 04 Decembrie 2020 | Economic

Mercedes-Benz Clasa G a ajuns la o producție totală de 400.000 de unități: "Cererea depășește cu mult capacitatea de producție"

Mercedes-Benz a anunțat că modelul off-road Clasă G a ajuns la pragul de 400.000 de unități produse. Clientul care va primi această unitate locuiește în Germania și deține încă 20 de unități Clasa G.
Luni, 30 Noiembrie 2020 | Feature

Pe drumuri mai puțin cunoscute alături de Mercedes-Benz Clasa G: experiență în off-road cu modelul-simbol al producătorului german

Divizia Mercedes-Benz România a organizat un eveniment off-road dedicat Clasei G. Specialiștii de la 100Tracks s-au ocupat de pregătirea traseului, iar pe parcursul a aproximativ 100 de kilometri am simțit pe pielea nostră ce poate face Clasa G în afara asfaltului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 09 Noiembrie 2020 | Modele noi

Abilități îmbunătățite în off-road: actuala generație Mercedes-Benz Clasa G va primi o variantă 4x4²

Actuala generație Mercedes-Benz Clasa G va primi în scurt timp și o variantă 4x4². Unul dintre prototipuri a fost surprins deja în timpul sesiunilor desfășurate la Nurburgring Test Center.
Vineri, 06 Noiembrie 2020 | Romanian Roads Luxury

PORTRET: Mercedes-AMG G63 după 2000 de kilometri: "AMG G63 rămâne unul dintre modelele pe care trebuie să le conduci cel puțin o dată în viață"

În Romanian Roads Luxury Edition by Michelin am avut ocazia să vedem la lucru Mercedes-AMG G63. Modelul producătorului german ne-a răsfățat pe parcursul celor 7 zile petrecute în țară cu un sunet baritonal de V8 biturbo de 4.0 litri. Acestea sunt impresiile jurnaliștilor care au testat AMG G63 pe un traseu de 2.000 de kilometri.
Miercuri, 14 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Mașinile din Romanian Roads Luxury Edition: Mercedes-AMG G63, performanțe de model sport într-un pachet complet de off-road

În Romanian Roads Luxury Edition by Michelin vom avea și un model care se descurcă în off-road la fel de bine ca pe șosea: Mercedes-AMG G63. Cu un design ale cărui linii s-au păstrat încă din 1979, modelul nemților propune un interior modern și o motorizare cu 585 CP.
Luni, 05 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Automarket prezintă Romanian Roads Luxury Edition by Michelin: un tur al conacelor și restaurantelor de top din România cu mașini premium-luxury

Dacă luna septembrie a fost dedicată mașinilor electrice pe Automarket.ro, în luna octombrie schimbăm peisajul. Vă prezentăm Romanian Roads Luxury Edition, un tur de 7 zile al celor mai frumoase conace, hoteluri, castele și restaurante din România. Cu 6 mașini care redefinesc luxul în gamele mărcilor premium pe care le reprezintă.
Miercuri, 09 Septembrie 2020 | Concepte

Mercedes a prezentat unicatul Project Geländewagen: modelul are la bază actualul Clasa G și dispune de modificări specifice modelelor de competiții

Mercedes-Benz a prezentat Project Geländewagen, un model unicat care a fost inspirat de mașinile de competiții. O replică a acestui vehicul va fi scoasă la licitație, iar banii obținuți vor fi donați unei asociații care se ocupă cu susținerea proiectelor de artă.
Vineri, 17 Iulie 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Mercedes-Benz Clasa G: mai multe echipamente standard și personalizări suplimentare

Mercedes-Benz Clasa G va primi mai multe echipamente standard și mai multe opțiuni pentru personalizare începând din luna septembrie.
Duminica, 01 Martie 2020 | Tuning

Brabus a transformat un Clasa G într-un pick-up: gardă la sol de 49 de centimetri și motor V8 cu 800 CP

Un Mercedes-AMG G63 a fost transformat într-un pick-up de specialiștii casei de tuning Brabus. Nemții au pregătit o suspensie modificată, o benă generoasă și un V8 de 4.0 litri cu 800 CP.
Vineri, 08 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Șeful Daimler: “Mercedes Clasa G va avea o versiune electrică”

Șeful Daimler a anunțat că Mercedes Clasa G va avea o versiune electrică, fără să ofere alte detalii în acest sens. Ola Källenius spune că, în trecut, au existat discuții interne cu privire la eliminarea din gamă a lui Clasa G.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, E-Klasse, Clasa G, G-Klasse, Sprinter, Vito, 4Matic, Unimog, G5
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru