Mercedes-Benz prezintă conceptul Project Mondo G, creat în colaborare cu Moncler

de Tiberiu Safta
Marti, 21.02.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a dezvăluit oficial un concept creat în colaborare cu casa de modă italiană Moncler. Botezat Project Mondo G, noul concept bazat pe Clasa G a fost prezentat în cadrul unui eveniment din Londra.

Constructorul german a prezentat oficial un nou concept bazat pe celebrul Clasa G. Acesta se numește Project Mondo G și este un exemplar creat în colaborare cu casa de modă italiană Moncler. Noul concept a fost prezentat la Londra, în cadrul unui eveniment special dedicat modei.

Mercedes-Benz Project Mondo G este descris ca fiind un obiect de artă, cu anumite elemente precum roțile și plafonul create în stilul unei geci de puf strălucitoare, un stil specific companiei Moncler. Datorită roților masive, noul concept măsoară 3.4 metri în lățime și 2.8 metri în înălțime. Alături de asta, conceptul cântărește 2.5 tone și este, astfel, mai greu decât versiunea de serie a lui Clasa G.

Un lucru interesant despre acest concept este caroseria mai scurtă, cu doar 3 portiere. Tocmai de aceea, noul concept Project Mondo G măsoară doar 4.6 metri în lungime, față de aproape 4.9 metri cât măsoară modelul de serie al Clasei G.

Conceptul Project Mondo G a fost prezentat în cadrul Săptămânii de Modă din Londra.

Evident, noua mașină excentrică va rămâne doar în stadiul de concept și este doar un exercițiu de imaginație.

via Mercedes-Benz

Comentarii (1)

  • unu altu
    ok. Cine a angajat desigeri rusi? ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru