Concept Mercedes

Joi, 29 Februarie | Industrie

Mercedes-Benz renunță la dezvoltarea conceptului Maybach SUV Sedan

Mercedes-Benz renunță la dezvoltarea conceptului Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury, un SUV Sedan de lux, într-un model de serie. Constructorul german spune că dezvoltarea unui astfel de model este prea costisitoare.
Marti, 21 Februarie 2023 | Concepte

Mercedes-Benz prezintă conceptul Project Mondo G, creat în colaborare cu Moncler

Mercedes-Benz a dezvăluit oficial un concept creat în colaborare cu casa de modă italiană Moncler. Botezat Project Mondo G, noul concept bazat pe Clasa G a fost prezentat în cadrul unui eveniment din Londra.
Vineri, 20 Mai 2022 | Concepte

Mercedes Vision AMG, un concept care anunță un viitor rival electric pentru Porsche Taycan

Mercedes-Benz a prezentat, oficial, noul concept Vision AMG, care anunță o supermașină electrică de serie. Noul concept este bazat pe o platformă nouă, dedicată modelelor electrice de performanță, iar un asemenea model de serie va debuta în 2025.
Joi, 02 Decembrie 2021 | Concepte

Mercedes prezintă Project Maybach. Mașina a fost creată în colaborare cu regretatul Virgil Abloh

Constructorul german a publicat imagini cu un nou concept de mașină off-road, numit Project Maybach. Mașina a fost creată cu ajutorul regretatului designer de modă Virgil Abloh.
Duminica, 15 Septembrie 2019 | Concepte

Mercedes prezintă conceptul Vision Simplex: nemții anunță tranziția către o nouă eră de design și tehnologie

Vision Mercedes Simplex este conceptul prin care Mercedes-Benz anunță tranziția către o nouă eră de design și tehnologie. În același timp, Vision Simplex este o reinterpretare a vehiculului cu care nemții participau la competiții în urmă cu 120 de ani.
Luni, 26 Octombrie 2015 | Concepte

Curieri, vi se pregătește ceva! Un nou concept Mercedes se joacă cu imaginația noastră

Mercedes aprinde imaginația fanilor cu un nou concept, anticipat deja de un teaser. Prototipul va fi dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Tokyo, la finalul acestei luni.
Luni, 16 Ianuarie 2012 | Autoipoteze

Viitorul Mercedes-Benz S-Klasse ar putea primi şi o versiune decapotabilă

Mercedes-Benz va lansa noul S-Klasse în 2013, modelul urmând să fie oferit în şase versiuni, printre care şi o decapotabilă cu patru locuri inspirată de conceptul Ocean Drive.
Marti, 29 Noiembrie 2011 | Concepte

Mercedes Aero Trailer Concept, cea mai aerodinamică semiremorcă

Divizia de camioane a celor de la Mercedes-Benz a dezvoltat o semiremorcă aerodinamică. Aceasta ajută la economisirea a 2.000 de litri de carburant la fiecare 150.000 de kilometri parcurşi.
Marti, 13 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Mercedes-Benz F125 Hydrogen Gullwing a debutat la Frankfurt

Mercedes-Benz a prezentat galeria foto oficială a noului F125 Hydrogen Gullwing Concept, model care prefigurează viitorul S-Klasse.
Luni, 12 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Mercedes-Benz F125 Hydrogen Gullwing Concept, muza viitorului S-Klasse

Primele imagini şi informaţii ale conceptului F125 Hydrogen Gullwing al celor de la Mercedes-Benz au fost publicate pe internet înainte de debutul de la Frankfurt.
Marti, 07 Iunie 2011 | Concepte

Mercedes a creat un concept aniversar: Unimog Cabrio

Cu ocazia aniversării a 60 de ani de la primul Mercedes-Benz Unimog, specialiştii diviziei de camioane speciale de la Mercedes au creat conceptul unui Unimog Cabrio.
Miercuri, 11 Mai 2011 | Modele noi

Primele imagini ale viitorului Mercedes-Benz A-Klasse

Francezii de la Automobile Magazine au obţinut primele imagini ale viitorului Mercedes-Benz A-Klasse, publicate odată cu cererea înregistrării patentului pentru design.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 28 Aprilie 2011 | Modele noi

Designerul şef Mercedes: "Vision A concept este foarte apropiat de viitorul A-Klasse"

Şeful departamentului de design al mărcii Mercedes-Benz a declarat că versiunea de serie a lui A-Klasse va fi aproape identică din punct de vedere vizual în comparaţie cu conceptul prezentat la Shanghai.
Marti, 19 Aprilie 2011 | Concepte

SHANGHAI 2011: Mercedes A-Klasse Concept

Conceptul care prefigurează viitorul A-Klasse a debutat la Shanghai. Modelul este echipat cu un motor pe benzină de 210 CP şi beneficiază de o transmisie cu şapte trepte.
Joi, 07 Aprilie 2011 | Concepte

Conceptul viitorului Mercedes A-Klasse debutează la Shanghai

Anul 2012 va marca debutul în producţie al unui model inspirat din conceptul A prezentat de Mercedes-Benz la Salonul Auto de la Shanghai. Conceptul arată promiţător şi prefigurează un model cu un aspect deosebit.
Luni, 31 Ianuarie 2011 | Concepte

Mercedes-Benz a prezentat o sculptură aniversară

Nemţii de la Mercedes-Benz au aniversat în weekend 125 de ani de la primul lor automobil. În spiritul sărbătorii, au prezentat sculptura Aesthetics 125.
Luni, 29 Noiembrie 2010 | Autoipoteze

Mercedes Biome ar putea deveni rivalul lui BMW Vision Efficient Dynamics

Mercedes ar putea aduce pe piaţă un model sportiv hibrid, inspirat de conceptul Biome, destinat să rivalizeze cu viitorul BMW Vision Efficient Dynamics.
Marti, 28 Septembrie 2010 | Concepte

Mercedes a prezentat conceptul unui pick-up la Hanovra

Mercedes-Benz Technology a prezentat conceptul Reporter la Salonul de Vehicule Comerciale de la Hanovra. Modelul este un full-hybrid şi poate fi încărcat de la priză.
Marti, 20 Aprilie 2010 | Concepte

Mercedes a prezentat un nou concept: Shooting Break

Mercedes a prezentat imaginile unui nou concept, intitulat Shooting Break. Acesta prefigureaza o viitoare versiune break a lui Mercedes-Benz CLS.
Marti, 30 Martie 2010 | Autoipoteze

Mercedes pregateste CLS Estate, rival pentru BMW Seria 5 GT

Mercedes va dezvalui in cadrul Salonului Auto de la Beijing un concept care anticipeaza viitorul CLS break, destinat sa rivalizeze cu BMW Seria 5 Gran Turismo.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, Salon Auto, Concept, Salonul Auto Geneva, Mercedes Benz, Geneva 2010, Mercedes CLS, Salonul Auto de la Geneva, CLS
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru