Mercedes pregateste CLS Estate, rival pentru BMW Seria 5 GT

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 30.03.2010
Mercedes va dezvalui in cadrul Salonului Auto de la Beijing un concept care anticipeaza viitorul CLS break, destinat sa rivalizeze cu BMW Seria 5 Gran Turismo.

Conceptul dezvaluit de Mercedes in cadrul Salonului Auto de la Geneva si botezat F800 Style se dovedeste a fi o fila importanta din istoria constructorului german. Dupa ce s-a vorbit despre influentele pe care le va avea asupra viitoarelor modele din clasa mica sau compacta si de faptul ca anticipeaza noua generatie a modelului CLS, conceptul se pare ca va mai influenta inca un produs Mercedes.

De aceasta data este vorba despre un model complet nou, care va lua nastere ca un derivat al viitorului CLS, pentru a se bate cu actualul BMW Seria 5 Gran Turismo. Constructorul din Stuttgart va anticipa intentiile sale de a naste un CLS Estate inca de luna viitoare, cand Mercedes va expune un concept nou in cadrul Salonului Auto de la Beijing.

Extinderea gamei cu noi modele face parte din strategia Mercedes de a atrage in showroom-urile sale noi clienti care prefera vehiculele de nisa, cu un design atragator. Surse din interiorul companiei germane sustin ca "regulile traditionale nu se mai aplica.

Segmentele bine definite din trecut devin din ce in ce mai fragmentate."

Viitorul Mercedes Benz CLS Estate va impartasi aspectul frontal cu fratele sau sedan, insa nota distinctiva va fi data de profilul si posteriorul modelului.

via| egmcartech

Comentarii (5)

  • Bentley
    O innebunit lumea...
    Seria 5 GT e de'a dreptul o hidosenie, mai ales cand o pui langa noua serie 5... CLS e o superbitate, urmatoarea generatie cred k va fi si mai si...Pt ce baga si un GT?... Sper sa fie un zvon doar...


    P.S. De fapt, piata e libera, fiecare cumpara ce-i place...Dar sper k pe sosea sa nu fiu nevoit sa stau prea mult in spatele unui seria 5GT...
    12 2
  • seria 5 GT e cea mai hidoasa masina nu are cum sa se compare cu CLS-ul.
    9 2
  • stil
    Arata bine CLS-ul asta
    2 2
  • cristi_fulger
    Sper si eu ca este doar un zvon. Seria 5 GT este o ciudatenie si o vad ca un esec pentru BMW. In schimb CLS-ul e ceva super! Sper sa ramana in linia actuala.
    3 1
  • marius
    ce-i frumos....
    nu are cum sa nu iti placa!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru