Design Mercedes

Marti, 18 Iunie 2013 | Autoipoteze

Mercedes SL CoupeTorino, shooting brake-ul desenat de şase studenţi italieni

Şase studenţi ai Istituto di Arte Applicata e Design au realizat conceptul unui shooting brake bazat pe Mercedes-Benz SL. Exponatul, construit la scară 1:4, va fi expus la centrul de design Mercedes-Benz din Como.
Miercuri, 11 Mai 2011 | Modele noi

Primele imagini ale viitorului Mercedes-Benz A-Klasse

Francezii de la Automobile Magazine au obţinut primele imagini ale viitorului Mercedes-Benz A-Klasse, publicate odată cu cererea înregistrării patentului pentru design.
Luni, 31 Ianuarie 2011 | Concepte

Mercedes-Benz a prezentat o sculptură aniversară

Nemţii de la Mercedes-Benz au aniversat în weekend 125 de ani de la primul lor automobil. În spiritul sărbătorii, au prezentat sculptura Aesthetics 125.
Joi, 16 Decembrie 2010 | General

Designerul lui Seria 7 se întoarce la BMW

Karim Habib, designerul lui BMW Seria 7 şi Concept CS, se va întoarce în cadrul companiei bavareze după doi ani la Mercedes-Benz.
Marti, 30 Martie 2010 | Autoipoteze

Mercedes pregateste CLS Estate, rival pentru BMW Seria 5 GT

Mercedes va dezvalui in cadrul Salonului Auto de la Beijing un concept care anticipeaza viitorul CLS break, destinat sa rivalizeze cu BMW Seria 5 Gran Turismo.
Luni, 14 Decembrie 2009 | General

Filosofia de design Mercedes se schimba la Detroit

Mercedes va dezvalui in cadrul salonului Auto de la Detroit un concept menit sa ilustreze noua directie de design spre care se indreapta constructorul din Stuttgart si modelele sale.
Luni, 12 Octombrie 2009 | Autoipoteze

Viitorul SLK ar putea prelua designul lui Mercedes SLS AMG

Noua generatie a roadsterului Mercedes SLK este asteptata sa preia designul supercarului SLS AMG in 2011, atunci cand este asteptat debutul oficial.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes Benz, Mercedes SLS AMG, Mercedes CLS, Mercedes SLK, concept Mercedes, design Mercedes, Mercedes F800 Style, roadster Mercedes, Mercedes CLS break
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru