Filosofia de design Mercedes se schimba la Detroit

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 14.12.2009
Mercedes va dezvalui in cadrul salonului Auto de la Detroit un concept menit sa ilustreze noua directie de design spre care se indreapta constructorul din Stuttgart si modelele sale.

Salonul Auto de la Detroit, programat pentru prima luna a lui 2010, va marca un moment important pentru Mercedes, care intentioneaza sa expuna in fata publicului american un concept special. Este vorba despre un model neconventional care nu va fi produs in serie, dar care are rolul de a ilustra o noua filosofie de design pentru modelele din Stuttgart.

Declaratia a fost facuta de insusi Gordon Wagener, seful de design al germanilor, care a subliniat faptul ca filosofia viitoarelor modelelor va avea inclinatii catre arta, pentru ca, daca exista un constructor capabil de o astfel de legatura, acela este Mercedes.

Wagener nu a vrut sa dezvaluie detalii despre tipul conceptului care va fi expus la Detroit, lasand sa se inteleaga doar ca "dispune de dimensiuni generoase si forme exagerate." Presa speculeaza insa deja ca ar fi vorba despre conceptul care va sta la baza viitoarei generatii CLS, asteptata sa debuteze pe piata la sfarsitul lui 2010.

via | autocar

Comentarii (4)

  • degeaba daca nu e dacie
    incepe era masinilor futuriste ca cele din filmele SF
    4 3
  • asta
    a mai ramas din mercades sigla si grila radiator nu stiu dece .arata bine asa cum este acum e ok. de ce aceasta schimbare?
    2 4
  • someoane
    new
    se numeste evolutie
    4 2
  • jiji-piperatu
    era masinilor futuriste a inceput deja cu audi r8 care este aproape un RSQ din filmu I-ROBOT
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru