Mercedes Biome ar putea deveni rivalul lui BMW Vision Efficient Dynamics

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 29.11.2010
Mercedes ar putea aduce pe piaţă un model sportiv hibrid, inspirat de conceptul Biome, destinat să rivalizeze cu viitorul BMW Vision Efficient Dynamics.

Conceptul Biome, prezentat de Mercedes luna aceasta la Salonul Auto de la Los Angeles, a dat naştere unor speculaţii intense în rândul presei de specialitate. Jurnaliştii publicaţiei britanice Autocar au lansat chiar şi ipoteza unui derivat de serie, bazându-se pe informaţiile furnizate de surse care au dorit să îşi păstreze anonimatul.

Mai exact, conceptul Biome ar urma să inspire un model sportiv, cu emisii reduse, un adevărat rival pentru viitorul BMW Vision Efficient Dynamics.

Speculaţiile sunt întărite de Hubert Lee, directorul centrului de design californian, unde a luat naştere Biome, care declară că există câteva particularităţi ale caroseriei care vor evolua şi vor fi dezvoltate pentru a putea fi introduse pe modele de serie. "În cadrul procesului de design am fost conştienţi că nu putem exagera cu liniile futuriste. Tocmai de aceea, conceptul poate intra în producţie fără prea mari probleme", a declarat Lee.

Conceptul, care măsoară nici mai mult nici mai puţin de 2.5 metri lăţime, ar urma să propună publicului un tren de propulsie hibrid, care să nu canibalizeze deja anunţatul Mercedes SLS AMG e-cell.

via | autoblog

Comentarii (1)

  • mda...ce reala afirmatie facea acest lee...!!!a mai lipseaste ceva si atunci chiar poate intra in productie:roti triunghiulare.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru