Vito

Miercuri, 17 Mai 2023 | Modele noi

Prima imagine cu noul Mercedes-Benz Clasa V facelift: ultimul monovolum cu motoare termice

Mercedes-Benz a publicat o imagine sugestivă cu noul facelift pentru Clasa V. Noul model va aduce un design ceva mai agresiv, cu o grilă mai mare. Debutul noului model va avea loc în această vară, alături de versiuni noi pentru Vito, eVito și EQV.
Joi, 16 August 2018 | Industrie

Modele Mercedes și Porsche, interzise în Elveția din cauza emisiilor: sunt afectate unele exemplare Vito, Macan și Cayenne cu motoare diesel

Elveția a interzis înmatriculările unor modele noi precum Mercedes Vito, Porsche Macan și Porsche Cayenne ale căror motoare diesel au “păcălit” testele de emisii, potrivit unui anunț al autorităților de transport.
Miercuri, 22 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Mercedes pregătește versiuni electrice pentru toate vehiculele comerciale: Mercedes eVito va avea autonomie de 150 de kilometri

Mercedes a anunțat că va lansa versiuni electrice pentru toate vehiculele sale comerciale. Nemții au deschis comenzile pentru modelul eVito, ce va avea o autonomie de circa 150 de kilometri.
Marti, 29 Iulie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz Vito a primit o nouă generaţie

Mercedes-Benz a prezentat noua generaţie a lui Vito, utilitara sa medie. După cum era de aşteptat, modelul preia numeroase trăsături de la Clasa V şi aduce elemente de siguranţă activă noi pentru acest segment.
Luni, 20 August 2012 | Feature

POVEŞTI AUTO: 105 ani de automobile Mercedes-Benz cu tracţiune integrală

Mercedes-Benz mai are în 2012 un motiv de sărbătoare: 105 de ani de la momentul în care a construit primul automobil cu tracţiune integrală. Un sistem ce avea să joace un rol foarte important în istoria mărcii.
Marti, 17 Iulie 2012 | Intern

Mercedes-Benz este partenerul oficial al BCR Open România

Mercedes-Benz va asigura transportul sportivilor şi oficialilor la turneul feminin BCR Open România, derulat între 16 şi 22 iulie 2012.
Miercuri, 07 Octombrie 2009 | Intern

Mercedes a fost partener in Turul Phenomenal Gillette

Mercedes-Benz a sprijinit participantii Turului Phenomenal Gillette in cele 15 zile ale stafetei lor. Participantii acestei stafete au alergat peste 300 de ore incontinuu.
Marti, 17 Iunie 2008 | Modele noi

Mercedes va produce taxiuri pentru Londra

Mercedes va produce un taxi pentru Londra, capabil sa rivalizeze cu celebrele modele Manganese.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru