Mercedes va produce taxiuri pentru Londra

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 17.06.2008
Mercedes va produce un taxi pentru Londra, capabil sa rivalizeze cu celebrele modele Manganese.

Mercedes incearca sa speculeze nevoia unui altfel de vehicul pe piata londoneza. Nu este vorba despre un minicar, despre un SUV sau despre o masina de familie, constructorul german pregatind un rival pentru celebrele taxiuri londoneze produse de Manganese Bronze.

Pentru a reusi sa intre pe acest segment de piata, Mercedes si-a unit fortele cu EcoCity Vehicles, parteneriatul urmand sa dea nastere unui taxi cu emisii scazute, capabil sa transporte pana la sase pasageri. Taxiul va fi dezvoltat pe baza a actualului model Vito Traveliner Van si va debuta chiar in aceasta luna, vanzarile urmand sa fie demarate la scurt timp dupa.

Mercedes incearca astfel sa smulga o cota importanta din piata dominata de Manganese in proportie de 93%, pe strazile Londrei circuland in prezent 22.000 de vehicule ale brandului britanic de traditie.

Peter Da Costa, CEO-ul EcoCity, a declarat ca "parteneriatul cu Mercedes-Benz va oferi locuitorilor Londrei posibilitatea de a alege si o alta calitate a serviciilor, in timp ce noi nu vom uita nici de nevoile soferilor."

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru