Mercedes a fost partener in Turul Phenomenal Gillette

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 07.10.2009
Mercedes-Benz a sprijinit participantii Turului Phenomenal Gillette in cele 15 zile ale stafetei lor. Participantii acestei stafete au alergat peste 300 de ore incontinuu.

Mercedes-Benz a fost marca oficiala a Turului Phenomenal Gillette. O intreaga caravana de autovehicule Mercedes i-a sprijinit pe participantii acestui tur la doborarea unui nou record din cartea Guinness World Records. In cadrul sprijinului oferit de Mercedes-Benz Romania, o serie de autoturisme Clasa E si GLK au sprijinit barbatii care au participat la acest maraton. Alaturi de Mercedes-Benz E-Klasse W212 si GLK au alergat si Mercedes Viano si Vito.

Turul Phenomenal Gilette este cea mai lunga stafeta din lume si a avut loc in decursul a 15 zile, constand in peste 300 de ore de alergare continua. In cele 15 zile de alergare, participantii la acest tur au parcurs in jur de 3.000 de kilometri (in total). Participantii la Turul Phenomenal Gillette sunt Razvan Lucescu, Francisc Vastag, Ivan Patzaichin si Ionut Lupescu, alaturii de altii.

Modelele Mercedes-Benz au fost responsabile pentru siguranta si confortul tuturor participantilor la acest tur. Alergatorii au fost flancati de catre modelele Mercedes-Benz pentru a nu fi acrosati de catre ceilalti participanti la trafic si pentru a primi sprijinul necesar in orice moment la stafetei pe care au efectuat-o. Turul Phenomenal Gilette a strabatut 23 de orase importante ale Romaniei, printre care putem enumera Constanta, Iasi, Sucaeaba, Braila, Botosani, Drobeta Turnu Severin, Craivoa, Targoviste, Pitesti si altele.

Startul stafetei destinate tuturor celor capabili de fapte extraordinare a fost dat pe 21 septembrie in Piata Unirii din Bucuresti, unde primul barbat care a alergat in Turul Phenomenal Gillette insotit de caravana Mercedes-Benz a fost antrenorul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Razvan Lucescu.

Ultimul purtator al stafetei care a incheiat Turul Phenomenal este Ionut Lupescu, iar acesta a alergat in Parcul Herastrau din capitala.

Via | Mercedes-Benz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru