Încă o ediție specială pentru Mercedes-Benz Clasa G: AMG G63 Grand Edition

de Tiberiu Safta
Miercuri, 28.06.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-AMG a prezentat o nouă ediție specială pentru modelul său de performanță G63. Noua ediție se numește Grand Edition și aduce o vopsea specială neagră cu accente aurii. Producția este limitată la 1000 de exemplare.

Divizia de performanță a constructorului german a pregătit o nouă ediție specială pentru SUV-ul de performanță G63. De această dată, noua ediție poartă numele Grand Edition și este limitată la doar 1000 de exemplare.

Față de un G63 obișnuit, noua ediție specială aduce o vopsea neagră exclusivă, cu accente și grafice aurii. Asemenea accente sunt prezente în zonele inferioare ale portierelor, precum și în zona scutului de protecție din față, în jurul capacului roții de rezervă și chiar la jantele de 22 de inch.

Aceleași accente se regăsesc și în habitaclu, acolo unde avem scaune îmbrăcate în piele neagră Nappa și care conțin cusături contrastante aurii. Tetierele conțin sigla AMG vopsită în auriu, covoarele conțin și acestea cusături aurii, iar mânerul de susținere montat în bord pentru pasagerul din față prezintă inscripția Grand Edition.

Sub capotă se regăsește motorul V8 de 4.0 litri biturbo, care dezvoltă 585 de cai putere și un cuplu de 850 Nm.

Asta înseamnă un sprint de la 0 la 100 de km/h în 4.5 secunde și o viteză maximă de 220 de km/h, limitată electronic.

Noul Mercedes-AMG G63 Grand Edition va fi produs în doar 1000 de exemplare. Fiecare dintre acestea va costa 228.896 de euro.

via Mercedes-AMG

Comentarii (2)

  • Cum adica "sub capotă se regăsește motorul V8 de 4.0 litri biturbo"?
    Pai si cu "adio motor V8 pentru Mercedes-Benz Clasa G" cum ramane?
    1 1
  • Octavian
    @nume G-Class-ul renunță la V8 nu G63 .
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru