Mercedes Clasa G

Joi, 15 Februarie | Modele noi

Ediție specială Mercedes-Benz Clasa G „Stronger than Diamonds”, cu diamante de 25 de carate

Mercedes-Benz a lansat o ediție specială pentru Clasa G, cu ocazia zilei îndrăgostiților din acest an. Noua ediție se numește „Stronger than Diamonds” și primește o vopsea specială, precum și diamante de 25 de carate pentru încuietorile interioare ale portierelor.
Luni, 13 Noiembrie 2023 | Modele noi

Imagini noi cu viitorul Mercedes-Benz EQG, versiunea electrică a Clasei G

Mercedes-Benz a publicat câteva imagini oficiale noi cu viitorul EQG, versiunea electrică a Clasei G. Noul model urmează să fie lansat în curând.
Miercuri, 28 Iunie 2023 | Modele noi

Încă o ediție specială pentru Mercedes-Benz Clasa G: AMG G63 Grand Edition

Mercedes-AMG a prezentat o nouă ediție specială pentru modelul său de performanță G63. Noua ediție se numește Grand Edition și aduce o vopsea specială neagră cu accente aurii. Producția este limitată la 1000 de exemplare.
Miercuri, 12 Aprilie 2023 | Tuning

Cel mai nou model Brabus vine la pachet cu o barcă de 900 CP: preț de 1.2 milioane de euro

Tuner-ul german Brabus a pregătit un nou pachet extravagant pentru Mercedes-AMG G63. Botezat Deep Blue 900, acesta aduce un motor modificat special pentru a dezvolta 900 de cai putere, iar în pachet sunt incluse o barcă și un ceas de mână special. Toate la prețul de 1.2 milioane de euro.
Luni, 28 Martie 2022 | Tuning

Un Mercedes-AMG G63, transformat în pick-up cu 788 de cai putere, de către Brabus

Compania de tuning Brabus a lansat o versiune modificată a lui Mercedes-AMG G63, numită Brabus 800 Adventure XLP Superwhite. Mașina, transformată în camionetă, are sub capotă un motor V8 care dezvoltă 788 de cai putere și un cuplu de 1000 Nm.
Miercuri, 14 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Mașinile din Romanian Roads Luxury Edition: Mercedes-AMG G63, performanțe de model sport într-un pachet complet de off-road

În Romanian Roads Luxury Edition by Michelin vom avea și un model care se descurcă în off-road la fel de bine ca pe șosea: Mercedes-AMG G63. Cu un design ale cărui linii s-au păstrat încă din 1979, modelul nemților propune un interior modern și o motorizare cu 585 CP.
Miercuri, 09 Septembrie 2020 | Concepte

Mercedes a prezentat unicatul Project Geländewagen: modelul are la bază actualul Clasa G și dispune de modificări specifice modelelor de competiții

Mercedes-Benz a prezentat Project Geländewagen, un model unicat care a fost inspirat de mașinile de competiții. O replică a acestui vehicul va fi scoasă la licitație, iar banii obținuți vor fi donați unei asociații care se ocupă cu susținerea proiectelor de artă.
Vineri, 17 Iulie 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Mercedes-Benz Clasa G: mai multe echipamente standard și personalizări suplimentare

Mercedes-Benz Clasa G va primi mai multe echipamente standard și mai multe opțiuni pentru personalizare începând din luna septembrie.
Duminica, 01 Martie 2020 | Tuning

Brabus a transformat un Clasa G într-un pick-up: gardă la sol de 49 de centimetri și motor V8 cu 800 CP

Un Mercedes-AMG G63 a fost transformat într-un pick-up de specialiștii casei de tuning Brabus. Nemții au pregătit o suspensie modificată, o benă generoasă și un V8 de 4.0 litri cu 800 CP.
Vineri, 08 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Șeful Daimler: “Mercedes Clasa G va avea o versiune electrică”

Șeful Daimler a anunțat că Mercedes Clasa G va avea o versiune electrică, fără să ofere alte detalii în acest sens. Ola Källenius spune că, în trecut, au existat discuții interne cu privire la eliminarea din gamă a lui Clasa G.
Miercuri, 01 Mai 2019 | Reportaj

Un copil într-un magazin de jucării: am condus Skoda Kodiaq RS, Mercedes Clasa G și Audi Q8 la testul noii anvelope Michelin Pilot Sport 4 SUV

Michelin ne-a invitat la evenimentul de lansare al noii anvelope Pilot Sport 4 SUV și ne-a pus la dispoziție cele mai tari SUV-uri ale momentului. Am condus Mercedes Clasa G, Audi Q8, BMW X4, Skoda Kodiaq RS și Volkswagen Touareg.
Duminica, 27 Mai 2018 | Industrie

Autoritățile germane suspectează Mercedes de trucarea testelor pentru emisii: 600.000 de unități Clasa C și Clasa G ar putea fi rechemate în service

Autoritatea Federală de Transport din Germania suspectează că Mercedes a utilizat un dispozitiv pentru trucarea emisiilor pe 600.000 de unități Clasa C și Clasa G, care ar putea fi rechemate în service, potrivit unor informații neoficiale.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 18 Mai 2018 | Industrie

Mercedes a dat startul producției pentru noua generație Clasa G: uzina austriacă din Graz se ocupă de acest model încă din 1979

Noua generație Mercedes-Benz Clasa G a intrat oficial în producție la fabrica din Graz, Austria. Uzina este responsabilă de construcția lui Clasa G de aproape 40 de ani, primul vehicul fiind livrat în 1979.
Marti, 30 Ianuarie 2018 | Modele noi

Mercedes Clasa G va primi în acest an versiuni AMG: prima ar putea fi G63 cu motor V8 de 4.0 litri

Mercedes a confirmat că va lansa în cursul acestui an versiuni AMG pentru noua generație Clasa G, iar printre ele ar putea figura și un G63 cu motor V8 biturbo de 4.0 litri.
Miercuri, 03 Ianuarie 2018 | Modele noi

Oficial: noul Mercedes Clasa G va fi prezentat pe 15 ianuarie, la Detroit

Mercedes a anunțat că noua generație Clasa G va fi prezentată oficial pe data de 15 ianuarie, la Salonul Auto de la Detroit.
Miercuri, 13 Decembrie 2017 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul noii generații Mercedes Clasa G: două ecrane de 12 inch și 15 cm în plus pentru pasagerii spate

Mercedes a publicat câteva fotografii cu interiorul noii generații Clasa G, care evidențiază extinderea spațiului pentru pasageri și introducerea de noi elemente premium pe modelul care va fi lansat în ianuarie.
Marti, 07 Noiembrie 2017 | Modele noi

Noua generație Mercedes Clasa G vine în ianuarie: modelul de off-road va avea motor V8 de 4.0 litri și 415 cai putere

Mercedes Clasa G va beneficia de o nouă generație care va fi lansată în luna ianuarie cu motor V8 de 4.0 litri și 415 cai putere, în timp ce cuplul va ajunge la 610 Nm, potrivit unor infirmații neoficiale.
Luni, 06 Noiembrie 2017 | Industrie

Mercedes Clasa G a primit trei ediții limitate: G 350 d, G 350 d Professional și G 500 vor avea câte 463 de exemplare fiecare

Mercedes Clasa G a primit trei ediții limitate pentru modelele sale de off-road. G 350 d, G 350 d Professional și G 500 vor beneficia fiecare de câte 463 de exemplare.
Vineri, 20 Octombrie 2017 | Modele noi

Mercedes AMG G 65 Final Edition: modelul de off-road iese din producție cu o ediție specială de 300.000 de euro

Mercedes AMG G 65 a primit o ediție finală care marchează scoaterea din producție a versiunii AMG a modelului off-road. Final Edition este realizat în numai 65 de unități și are un preț de peste 310.000 de euro.
Vineri, 15 Septembrie 2017 | Modele noi

Mercedes dezvăluie lansările din 2018: generație nouă pentru CLS, noul Clasa A Sedan și facelifturi pentru Clasa C și G

Mercedes a dezvăluit un program încărcat de lansări pentru 2018, printre care se numără o nouă generație CLS, dezvăluirea noului Clasa A Sedan, facelifturi pentru Clasa C și Clasa G, dar și lansarea hibridului pe hidrogen GLC F-Cell.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, noutati Mercedes, noutati Mercedes-Benz, Clasa G, G-Klasse, Mercedes Clasa G, Mercedes G-Klasse, preturi Mercedes-Benz, preturi Mercedes
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru