Îmbunătățiri pentru Mercedes-Benz Clasa G: mai multe echipamente standard și personalizări suplimentare

de Daniel Popescu, Foto: Mercedes-Benz
Vineri, 17.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz Clasa G va primi mai multe echipamente standard și mai multe opțiuni pentru personalizare începând din luna septembrie.

La doi ani și jumătate de la lansarea noii generații, Mercedes-Benz Clasa G este pe punctul de a primi o serie de îmbunătățiri începând cu unitățile care vor fi produse după 1 septembrie.

Din perspectiva constructorului german, cea mai importantă noutate este că versiunea G 400 d cu motor diesel cu șase cilindri de 3.0 litri care generează 330 de cai putere și 700 Nm este acum disponibilă la comandă pentru toți clienții fără restricții. Până acum, de la lansarea din vara anului trecut, acest motor era oferit pentru un număr foarte limitat de clienți.

În plus, o altă noutate este introducerea noului mod de condus Desert care oferă tracțiune maximă pe teren nisipos și care se adăugă astfel la celelalte patru moduri deja disponibile: Comfort, Sport, Eco și Individual.

De asemenea, Mercedes-Benz anunță că pachetul Night Package poate fi comandat și fără pachetele AMG Line și Stainless Steel Package, iar decizia a fost luată ca urmare a cererilor foarte mari din partea clienților.

Germanii au decis ca o serie de opționale să devină acum standard pe Clasa G, iar printre ele se numără ecranul de 12.3 inch Widescreen Cockpit sau oglinda de interior fără rame.

În plus, pachetele de protecție anti-furt au fost îmbunătățite și se numesc acum Urban Guard Vehicle Protection și Urban Guard Vehicle Protection Plus.

Ultimul dintre ele oferă în plus și localizarea gratuită a mașinii furate în primii trei ani de la activare.

Cei care doresc să-și personalizeze cât mai mult Clasa G au acum mai multe opțiuni prin programul de personalizare G manufaktur. Astfel, există trei noi culori pentru caroseria exterioară (G manufaktur classic grey uni, G manufaktur deep green uni și G manufaktur china blue uni) care amintesc de prima generație Clasa G din urmă cu 40 de ani, dar și o serie de elemente negre complementare pachetului Night Package magno.

Cu noile îmbunătățiri, Mercedes-Benz Clasa G este deja disponibil pentru comandă pe piața din Germania.

Via Mercedes-Benz

Comentarii (4)

  • "Ultimul dintre ele oferă în plus și localizarea gratuită a mașinii furate în primii trei ani de la activare." De parca aia de fura masini sunt niste tilici care le descuie la speraclu. 200e costa un dispozitiv portabil de bruiare a semnalului gps. Ala de bruiaj al semnalului gsm e si mai ieftin.
    0 0
  • @Tatraurs dacă nu o poate localiza, ma gândesc că ai putea da în judecată firma Mercedes pentru recuperarea prejudiciului
    1 0
  • @nica. Cate masini vin din fabrica cu alarma bifata ca optiune? Multe. Cate procese cunosti cu masini furate cu alarma originala?
    0 0
  • Alarma aia din fabrica scade costul primei casco. De fapt eu nu prea cunosc oameni cu masini noi care sa nu aiba la ele si asigurare Casco; mai ales ca la astea de lux de obicei sunt in leasing si atunci asigurarea este obligatorie.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru