Cel mai nou model Brabus vine la pachet cu o barcă de 900 CP: preț de 1.2 milioane de euro

de Tiberiu Safta
Miercuri, 12.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tuner-ul german Brabus a pregătit un nou pachet extravagant pentru Mercedes-AMG G63. Botezat Deep Blue 900, acesta aduce un motor modificat special pentru a dezvolta 900 de cai putere, iar în pachet sunt incluse o barcă și un ceas de mână special. Toate la prețul de 1.2 milioane de euro.

Nemții de la Brabus continuă să aducă pachete de tuning din ce în ce mai ambițioase și extravagante pentru Mercedes-AMG G63. De data aceasta, tuner-ul german prezintă noul pachet Deep Blue 900. Numele său sugestiv face referire la două trăsături ale mașinii. În primul rând, este vorba despre nuanța de albastru închis a mașinii, iar numărul se referă la puterea motorului.

Astfel, sub capota noului Brabus avem acum un motor V8 de 4.5 litri bi-turbo, care este capabil să genereze 900 de cai putere și un cuplu de 1049 Nm. Cu acest propulsor, noul Brabus Deep Blue 900 are nevoie de numai 3.7 secunde pentru a atinge 100 de km/h, iar viteza maximă este limitată electronic la 280 de km/h. Alături de un motor mai puternic, modelul primește și o suspensie modificată pentru performanțe mai bune în linie dreaptă.

Cu privire la modificările vizuale, noul model primește un pachet aerodinamic agresiv, iar multe elemente de decor sunt confecționate din fibră de carbon.

Toate panourile au fost redesenate, inclusiv bara din față, capota și aripile. Astfel, capota motorului primește două prize de aer agresive, iar aripile au fost puternic evazate pentru a înconjura jantele de 24 de inch.

Inclusiv habitaclul este presărat cu accente vopsite în culoarea caroseriei. Nu lipsește de aici tapițeria din piele, iar aici mai găsim și elemente de decor din aluminiu și din fibră de carbon.

Mașina în sine costă puțin peste 500.000 de euro, însă Brabus oferă noul model la pachet cu o barcă și cu un ceas de mână. Da, ai citit bine. Pentru prețul de 1.18 milioane de euro mai primești o barcă lungă de 11 metri, propulsată de două motoare Mercury de 4.6 litri care dezvoltă împreună 900 de cai putere. La fel ca mașina, barca este vopsită în aceeași culoare și conține și aceasta elemente din fibră de carbon, iar viteza maximă este de 111 km/h.

Din pachet mai face parte și un ceas de mână rezistent la apă, produs de firma italiană Panerai.

Ceasul este construit din titaniu, iar acesta poate rezista până la o adâncime de 305 metri în apă sau la o presiune de 30 de bari.

Așa cum spuneam, întregul pachet costă 1.18 milioane de euro. În schimb, Brabus oferă și opțiunea de a cumpăra doar mașina, fără barcă și ceas.

via Brabus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru