BMW i4 ajunge mașină de poliție. Electrica a fost pregătită de AC Schnitzer

de Alexandru Monenciu
Luni, 12.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Germanii de la AC Schnitzer au modificat un BMW i4 M50, pur electric, pentru campania Tune It! Safe! din Germania. Modelul bavarez arată exact ca o mașină de poliție.

AC Schnitzer este una dintre cele mai populare companii de tuning. Cea mai nouă creație a germanilor este un BMW i4 M50, pe care l-au modificat pentru campania Tune It! Safe! din Germania.

Modelul pur electric arată exact ca o mașină de poliție, dar aceasta nu este singura modificare primită. În partea din față avem un spoiler nou și aripioare aerodinamice, iar lista continuă cu un set de jante AC4 Flow Forming și un eleron discret, confecționat din fibră de carbon.

Pentru interior, AC Schnitzer a ales să îmbrace pedalele în aluminiu.

Singura modificare de ordin tehnic este noua suspensie, care coboară garda la sol cu 20 de milimetri în față și cu 25 de milimetri în spate.

Sistemul de propulsie este, așadar, standard. În versiunea M50, BMW i4 este echipat cu două motoare electrice, care dezvoltă împreună 544 de cai putere. În aceste condiții, suta de kilometri pe oră este atinsă în 3.9 secunde

via Carscoops

Comentarii (1)

  • Daca vrei sa scapi de politie, ia-ti un 1.9TDI si asteapta sa ramana fara baterie.
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru