BMW X5 M tunat de Manhart: motor V8 de 730 de cai putere și elemente din fibră de carbon

de Tiberiu Safta
Joi, 04.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Germanii de la Manhart au dezvăluit un nou pachet de tuning pentru BMW X5 M, versiunea de performanță a SUV-ului bavarez. Astfel, pachetul aduce un motor mai puternic, de 730 de cai putere, precum și un pachet vizual mai agresiv.

Tuner-ul german Manhart a pregătit un pachet de tuning nou pentru cea mai puternică versiune a SUV-ului BMW X5. Noul pachet aduce o serie de modificări tehnice, precum și un pachet vizual nou, mai agresiv față de ceea ce oferă constructorul bavarez.

La exterior, Manhart a montat un spoiler sub bara din față, alături de praguri duble noi, un eleron nou și un difuzor montat sub bara din spate. Tot din pachetul vizual mai fac parte și capace negre ale oglinzilor, precum și jante de 23 de inch și o evacuare nouă. Toate aceste elemente, cu excepția jantelor, sunt confecționate din fibră de carbon.

Modelul este vopsit într-o nuanță de gri închis cu accente roșii și cu o grafică specială sub forma unei dungi care se prelinge de-a lungul plafonului și capotei.

Noutăți avem și la interior, acolo modificările nu sunt la fel de semnificative. Totuși, pachetul oferit de Manhart aduce un volan cu ornamente din fibră de carbon, padele noi pentru schimbarea treptelor și covoare noi.

Față de un BMW X5 M obișnuit, modelul modificat de Manhart aduce un motor mai puternic.

Vorbim aici despre motorul V8 de 4.4 litri twin-turbo care livrează acum 730 de cai putere și un cuplu de 900 Nm. Manhart nu a dezvăluit performanțele noului model, însă puterea motorului a crescut cu exact 105 cai putere față de cel văzut la un X5 M nemodificat.

La final, din pachet mai face parte și o suspensie modificată, cu amortizoare furnizate de KW. Manhart nu a dezvăluit prețurile noului pachet.

via Manhart

Comentarii (3)

  • V8 carbon..... cu emisii foarte mari de ... dioxid de carbon, dar şi oxizi de azot şi multe altele.
    3 5
  • Da, e urâtă cu spume, numai bună pentru cocalari. Păcat de cei care le ies în cale.
    3 4
  • Se pare ca nu trebuie sa-i faci mare lucru unui X5 sa arate foarte bine, o mașina super făină oricum.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru