Tuning

Marti, 29 August 2017 | Tuning

Cea mai ieftină alternativă la un Rolls Royce sau Bentley: un Mercedes Sprinter cu interior de lux

Mercedes Sprinter poate deveni o alternativă la modele de lux din curtea Rolls Royce sau Bentley. Modelul utilitar are nevoie doar de un interior de lux.
Sambata, 04 Martie 2017 | GENEVA 2017

Tunerii și-au adus aminte de Maserati: kit complet pentru un Levante mai agresiv

Specialiștii de la Startech au decis să se preocupe de aspectul și performanțele celui mai nou model Maserati, o marcă ignorată până acum de marile case de tuning.
Marti, 02 Decembrie 2014 | Tuning

Rolls Royce Wraith primeşte infuzie de personalitate şi mai mulţi cai putere

Rolls Royce Wraith a primit un kit aerodinamic şi o serie de îmbunătăţiri tehnice din partea Novitec Rosso. De asemenea, sub capotă şi-au făcut loc 707 cai putere.
Miercuri, 30 Aprilie 2014 | Tuning

Brabus a modificat versiunea cabrio a modelului Mercedes-Benz G500

Brabus propune un kit de tuning pentru modelul Mercedes-Benz G500. Kitul permite modificări optice substanţiale, dar creşte şi puterea motorului la 462 CP.
Vineri, 06 Decembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (22)

Şi în această săptămână tratăm cele mai importante premiere apărute în cadrul Salonului de Tuning de la Essen. Cap de afiş este noul Mercedes S-Klasse şi un BMW Seria4 transformat în maşină de poliţie.
Luni, 29 Iulie 2013 | Tuning

BMW X5 primeşte un kit de tuning excentric de la Lumma Design

Ai comandat noul X5 şi ai senzaţia că s-ar putea să fie prea comun? Nicio problemă, spun tunerii de la Lumma, care au pregătit un kit excentric pentru noul SUV din Munchen.
Duminica, 07 Iulie 2013 | Tuning

Novitec Torado - un Lamborghini Aventador dopat

Casa de tuning Novitec au ales un model special pentru un proiect ambițios: au modificat un Lamborghini Aventador și l-au rebotezat Novitec Torado.
Luni, 17 Iunie 2013 | Tuning

Dacia Duster primeşte un tuning îndrăzneţ din partea LZParts

Tunerii de la LZParts au pregătit un kit special pentru Dacia Duster. Se numeşte Admirable şi modifică mult aspectul exterior pentru a inspira agresivitate.
Sambata, 18 Mai 2013 | Tuning

Noul Lexus IS a fost modificat de specialiștii de la TRD

Noul Lexus IS este un automobil cu un look impresionant, dar asta nu i-a împiedicat pe specialiștii în tuning de la TRD să modifice deja acest model.
Duminica, 15 Iulie 2012 | Tuning

Lexus CT 200h, tunat de Wald International

A durat ceva, dar iată că japonezii de la casa de tuning Wald International s-au ocupat și de modelul compact premium Lexus CT 200h.
Sambata, 14 Iulie 2012 | Tuning

Porsche 911 modificat de Oxigin în stil Gulf Racing

Oxigin este o firmă de tuning din Germania. Cel mai recent produs al lor este un 911 modificat și vopsit în stil Gulf Racing.
Duminica, 10 Iunie 2012 | Tuning

Ferrari 458 Italia a fost preparat de A. Kahn

Tunerul britanic cunoscut sub numele de Project Kahn, sau mai nou A.Kahn, a modificat discret un Ferrari 458 Italia. Pachetul modifică doar partea stilistică, motorul fiind în varianta stock.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 01 Iunie 2012 | Modele noi

Firma chineză Zhongsheng a cumpărat tunerul Carlsson

Recunoscuţi pentru reţeaua vastă de dealeri din China, chinezii de la Zongshenng au anunţat preluarea unui pachet de acţiuni de 70% în cadrul casei de tuning Carlsson.
Marti, 29 Mai 2012 | Tuning

Atenţie cum îţi tunezi maşina! Pragurile, spoilerele şi geamurile fumurii scad valoarea de revânzare

Un studiu realizat de unul dintre cele mai mari site-uri de licitaţii auto din Marea Britanie arată că tuningul "de garaj" nu este deloc potrivit pentru menţinerea valorii unei maşini. Ba din contra, valoarea acesteia scade.
Marti, 08 Mai 2012 | Feature

FEATURE: Povestea John Cooper Works

Pentru cei care îşi doresc un Mini mai puternic faţă de versiunile de serie a existat mereu kitul oferit de John Cooper Works. Iată cum a evoluat acesta de-a lungul timpului.
Vineri, 09 Martie 2012 | GENEVA 2012

GENEVA 2012 LIVE: Tuning şi maşini exotice

Fie că vorbim de tunerii "tradiţionali", precum Brabus şi MTM sau de constructori noi precum Pagani, toţi expozanţii au venit la Geneva cu noile lor creaţii, fiecare specială în felul său.
Sambata, 28 Ianuarie 2012 | Tuning

Porsche Panamera modificat de A.Kahn

Ultima producţie a casei de tuning A. Kahn este o versiune modificată a performantei berline Porsche Panamera. Rezultatul este o Panamera cu o caroserie wide.
Sambata, 07 Ianuarie 2012 | Tuning

Porsche Cayenne modificat de Caractere Exclusive

Tunerul belgian Caractere a modificat un Porsche Cayenne. Este vorba doar de un kit aerodinamic dedicat SUV-ului Porsche.
Marti, 27 Decembrie 2011 | Tuning

Range Rover Evoque by Kahn Design: mai multă agresivitate

Tunerii britanici de la Kahn Design au "atacat" Range Rover Evoque, transformându-l într-o mașină și mai agresivă decât cea de serie.
Joi, 03 Noiembrie 2011 | Tuning

Ferrari 599 SA Aperta primeşte un kit de 888 CP de la Novitec Rosso

Ai un Ferrari 599 SA Aperta şi ai nevoie să ieşi din "mulţimea" celor 80 de unităţi produse? Nicio problemă, Novitec Rosso a lansat un pachet de tuning.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru