Ferrari 458 Italia a fost preparat de A. Kahn

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Duminica, 10.06.2012
Tunerul britanic cunoscut sub numele de Project Kahn, sau mai nou A.Kahn, a modificat discret un Ferrari 458 Italia. Pachetul modifică doar partea stilistică, motorul fiind în varianta stock.

Pentru cei care un Ferrari 458 Italia nu este suficient de exclusivist, tunerul britanic A.Kahn oferă un pachet de individualizare. Acest pachet conțiuneelemente de caroserie vopsite în culoarea gri mat: plafonul, difuzorul spate și fustele laterale. De asemenea, frânele sunt ceramice, iar etrierii sunt vopsiți în culoarea galben. 

Pentru un look mai agresiv, Kahn propune jante de 21 sau 22 inch de culoare gri. Nu există însă fotografii cu interiorul acestui exemplar modificat. Kahn spune că interiorul este finisat în piele neagră Daytona. Bineînțeles, Kahn dorește să își satisfacă clienți astfel că aceștia își pot pune amprenta asupra detaliilor, dacă doresc. Customizarea interiorului se poate face după dorințele clientului. În ceea ce privește partea mecanică, Kahn nu a operat modificări. Motorul este în varianta standard. Nu există detalii nici despre prețul acestui pachet de individualizare a modelului Ferrari 458 Italia.

Via | carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru