Rolls Royce Wraith primeşte infuzie de personalitate şi mai mulţi cai putere

de Bogdan Mirică
Marti, 02.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls Royce Wraith a primit un kit aerodinamic şi o serie de îmbunătăţiri tehnice din partea Novitec Rosso. De asemenea, sub capotă şi-au făcut loc 707 cai putere.

Rolls Royce Wraith, cel mai sportiv produs al constructorului britanic de limuzine, se adresează tinerilor antreprenori. Motiv pentru care este şi modelul cu cel mai mare potenţial pentru aplicarea unui kit de tuning.

Novitec Rosso a înţeles asta şi a ales cei mai buni ingineri ai săi pentru a oferi mai multă personalitate limuzinei britanice cu trei uşi. Kitul aerodinamic include un spoiler uşor redesenat, cu prize de aer mai mari şi cu o extensie. Dacă partea frontală se modifică substanţial, în spate avem un deflector din fibră de carbon, iar profilul este dominat de un set de jante de 22 de inch, disponibile în culorile argintiu, negru mat sau titaniu. Nu lipsesc nici pneurile Pirelli 265/35 R22 pe faţă şi 295/30 R22 pe spate.

Esential 707 cai putere oferă rolls royce Wraith după tratamentul Novitec Rosso.
4.2 secunde sunt necesare limuzinei pentru a atinge 100 de km/h.
La nivel mecanic, Novitec Rosso a instalat o suspensie pneumatică, gata să reducă garda la sol a maşinii cu 40 de mm atunci când viteza se află sub 140 de km/h.
Când maşina depăşeşte acest prag, Wraith revine la garda la sol iniţială. Nu în ultimul rând, Novitec Rosso a înlocuit frânele standard cu unele din carbon ceramic de înaltă performanţă.

De ce a fost nevoie de astfel de frâne? Pentru că sub capotă, în compartimentul motor, au apărut ceva noutăţi importante. Unitatea V12 a primit 84 de cai putere şi 186 de Nm în plus. Aşa se face că Wraith totalizează acum 707 cai şi 986 Nm, adică suficient pentru a accelera de la 0 la 100 de km/h în doar 4.2 secunde. Viteza maximă rămâne limitată la 250 de km/h.

Comentarii (1)

  • BINE MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    2 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru