Noul Lexus IS a fost modificat de specialiștii de la TRD

de Dragoș Băltățeanu
Sambata, 18.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Lexus IS este un automobil cu un look impresionant, dar asta nu i-a împiedicat pe specialiștii în tuning de la TRD să modifice deja acest model.

TRD, sau Toyota Racing Development este unul dintre cei mai cunoscuți tuneri pentru modelele Toyota sau Lexus. TRD s-a ocupat deja de noul Lexus IS prezentând o serie de accesorii pentru cel mai nou model produs de marca premium. Noul sedan Lexus poate fi dotat un body kit aerodinamic ce include un spoiler față redesenat, fuste laterale, un difuzor pentru spoilerul spate și un eleron. Cei interesanți pot comanda și o evacuare sport cu patru țevi și jante de aliaj speciale de 19 inch.

TRD s-a ocupat și de latura dinamică a noului IS. Suspenia a fost modificată cu ajutorul unui set de arcuri și amortizoare sport ce micșorează garda la sol îi îmbunătățesc ținuta de drum. Motorul rămâne însă nemodificat, indiferent de versiunea aleasă pentru tuning. 

Urmareste Automarket
Pentru moment, pachetele TRD pentru noul Lexus IS sunt disponibile doar în Japonia.
Prețul pentru întreaga listă de modificări se cifreză în jurul sumei de 9.500 euro.

Via worldcarfans

Comentarii (4)

  • antiqua
    Absolut demential, culoarea e.....fara cuvinte si mai ales...la ce pret.Frumos ,inca o data un tunning de bun gust.Ma intreb cum ar arata in realitate.
    6 2
  • Poate asta va fi noul model din colectia lui @mafia.Inca nu ati aflat ca mafia este noul"Jay Leno" al romaniei? Colectia lui de modele super fiabile fiabile japoneze este nemarginita.Pt.un model cu motor nemodificat sa mai dai inca 10000 de euroi,doar pentru niste tevi de evacuare si niste aripioare? WTF? Dar merite,ca ai axclusivitate!
    5 3
  • § viteza de deplasare
    0 1
  • Vasilica
    Triada in mod cert nu va fi amenintata
    6 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru