Dacia Duster primeşte un tuning îndrăzneţ din partea LZParts

de Bogdan Mirică
Luni, 17.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerii de la LZParts au pregătit un kit special pentru Dacia Duster. Se numeşte Admirable şi modifică mult aspectul exterior pentru a inspira agresivitate.

După ce a primit mai multe tratamente din partea tunerului Elia, specializat în modificarea modelelor din Grupul Renault, Dacia Duster se bucură, mai nou, şi de un tratament botezat „Admirabile” din partea LZParts.

Tunerii au încercat să ofere un look distinct noului Duster şi au amplificat caracterul off-road al acestuia. Aşa au apărut proiectoare noi, cu LED-uri, în mijlocul grilei, protecţii din plastic la nivelul bosajelor şi un scut protector la nivelul motorului. Garda la sol a crescut şi ea până la aproximativ 30 de centimetri.

Esential 30 de centimetri este garda la sol a noului Duster Admirable.
20 de inch este dimensiunea jantelor instalate pe Duster.
În ciuda acestor modificări recomandate pentru orice vehicul care caută să se aventureze în off-road, LZParts a venit şi cu un set de jante de 20 de inch, din aliaj, încălţate cu pneuri cu un talon extrem de redus.
Pentru cei care doresc să se aventureze, tunerul oferă însă şi un set de jante de 16 inch.

Lista modificărilor continuă cu o capotă vopsită în culoarea neagră, cu geamuri fumurii şi stopuri redesenate. LZParts oferă şi geamuri cu impuls, un termometru exterior şi lumini de stop cu funcţie pentru situaţii de urgenţă.

Interiorul respectă modificările aduse la nivelul caroseriei. Aşa se face că găsim inserţii din plastic roşu la nivelul consolei centrale, al volanului şi al portierelor. Şi pentru că mai avem puţin de aşteptat până la faceliftul care să aducă MediaNav şi pe Duster, LZParts a instalat şi un ecran tactil extrem de generos.

via carscoops

Comentarii (7)

  • de ce cred unii ca daca pui roti mai mari cu talon mic masina este mai off-road?
    Credeam ca ce au facut indienii de la DC Design este cel mai urat tuning, m-am inselat
    14 6
  • Daca au munci la garda aia la sol si au facut-o si variabila, au facut o treaba buna. In caz contrar au inaltat ceva care oricum e instabil la curbe luate mai in forta, rezulta o inutilitate urbana.

    Remarc culoarea care imi place, ca si culoarea albastra din articolul cu remorcherul anului din UK.
    3 2
  • au si ei falitii lor
    6 3
  • hmm, oglinzi de logan?! :))
    4 1
  • inutila garda aia imensa la sol si cu rotile alea.
    daca s-ar elimina acea pereche de faruri, si ar cobora garda semnificativ, ar da mai bine.. sau daca vrei off-road, schimba rotile cu unele adecvate.
    4 1
  • Lucian
    Cu un claxon pe volan nu se poate tuna? :)
    2 4
  • arata ca o prostituata de periferie data cu mult ruj :))))))
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru