Dacia Duster tuning

Vineri, 08 Noiembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (18)

Automarket vă oferă astăzi un kit de tuning pentru Dacia Duster, dar şi pentru Volkswagen Jetta. Nu lipsesc câteva noutăţi de la SEMA Las Vegas, dar şi cea mai nouă achiziţie a poliţiei din Dubai: un Mercedes G63 AMG modificat de Brabus.
Luni, 17 Iunie 2013 | Tuning

Dacia Duster primeşte un tuning îndrăzneţ din partea LZParts

Tunerii de la LZParts au pregătit un kit special pentru Dacia Duster. Se numeşte Admirable şi modifică mult aspectul exterior pentru a inspira agresivitate.
Marti, 31 Mai 2011 | Tuning

Giacuzzo design a creat un kit pentru Dacia Duster

Tunerii de la Giacuzzo design au lansat un kit pentru Dacia Duster. Modelul a fost echipat cu jante de aliaj de 20 inch, un set de arcuri Eibach şi câteva elemente estetice.
Luni, 13 Septembrie 2010 | Tuning

Dacia Duster 1.5 dCi oferă 143 de cai putere cu pachetul RaceChip

Tunerul german RaceChip a pregătit două kituri care modifică performanţele motorului 1.5 dCi de 110 cai putere al SUV-ului românesc Dacia Duster.
Marti, 17 August 2010 | Tuning

Primul kit de tuning pentru Dacia Duster

Casa germană de tuning Elia AG a dezvăluit primul său pachet de modificări pentru Dacia Duster. SUV-ul românesc primeşte multe modificări estetice, dar şi câţiva cai în plus sub capotă.

Tag-uri similare

tuning Duster, Dacia Duster tuning, Dacia Duster Elia AG, kit tuning Elia AG, primul tuning Dacia duster, tuning german Dacia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru