Novitec lansează un pachet complet de modificări pentru McLaren GT: 707 CP și 3 secunde pentru accelerația 0 la 100 km/h

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 05.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul Novitec a pregătit un pachet de performanță și un kit discret de caroserie pentru McLaren GT. În urma modificărilor, modelul britanic oferă 707 CP și poate rula cu până la 333 km/h.

La jumătatea anului trecut, McLaren a lansat noul GT. Modelul producătorului britanic este descris drept un Grand Tourer veritabil care promite să ofere confort, spațiu suficient la interior, un portbagaj destul de generos și performanțe de top.

Acum, tunerul Novitec a pregătit un pachet de performanță și un kit exterior special pentru modelul britanic.

Standard, motorul V8 biturbo de 4.0 litri disponibil pe McLaren GT oferă 620 de cai putere și 630 Nm. Conform reprezentanților Novitec, mulțumită modulului N-Tronic, motorul pe benzină poate livra până la 707 cai putere și 714 Nm. De asemenea, tunerul menționează că vor exista alte două versiuni ale pachetului de performanță, însă acestea vor livra resurse mai puține.

În urma modificărilor, McLaren GT poate accelera de la 0 la 100 km/h în 3 secunde, cu 0.2 secunde mai rapid comparativ cu versiunea de serie. Totodată, viteza de top crește de la 326 km/h la 333 km/h.

Pe lista noutăților pregătite de Novitec se află și un set de arcuri sport pentru suspensii.

În urma acestei modificări, garda la sol a GT-ului britanic scade cu 25 de milimetri. Pachetul de performanță se încheie cu un sistem special de evacuare.

La nivel estetic, Novitec introduce câteva elemente aerodinamice noi în zona spoilerelor și a pragurilor. Toate accesoriile de caroserie vor fi produse din fibră de carbon. Totodată, jantele sunt furnizate de Vossen și măsoară 20 de inch pe puntea față, respectiv 21 de inch pe puntea spate.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru