Ford prezintă noul Mustang Mach-E Rally. Va fi disponibil în Europa

de Alexandru Monenciu
Vineri, 14.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood, Ford a prezentat noul Mustang Mach-E Rally. Acesta va fi disponibil în SUA și Europa.

Festivalul Vitezei de la Goodwood este în plină desfășurare. Mulți producători au ales acest eveniment pentru lansarea unor noi modele, inclusiv americanii de la Ford.

Constructorul din Dearborn tocmai a prezentat noul Mustang Mach-E Rally, un SUV electric cu design inspirat din raliuri, așa cum îi spune și numele.

Mașina va parcurge celebra urcare de la Goodwood, iar la volan se va afla nimeni altul decât Ott Tanak, fost campion mondial de raliuri și actualul pilot al echipei M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1.

Noul Ford Mustang Mach-E Rally va fi disponibil în Statele Unite ale Americii, dar și pe Bătrânul Continent. Autonomia omologată și detaliile tehnice vor fi publicate ulterior, mai aproape de data punerii în vânzare, transmit reprezentanții Ford.

via Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru