Teaser cu viitorul Ford Mustang Dark Horse R, o mașină creată pentru circuit

de Tiberiu Safta
Vineri, 07.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a publicat o primă imagine teaser cu viitorul Mustang Dark Horse R, cea mai puternică versiune a modelului de performanță. Noua versiune este creată special pentru circuit și va fi dezvăluită în 27 iulie.

Ovalul Albastru a publicat pe pagina sa de Threads, noua rețea de socializare a celor de la Meta, o imagine teaser cu cea mai puternică versiune a actualei generații Mustang. Noul model este botezat Mustang Dark Horse R și este o mașină dezvoltată exclusiv de către Ford Performance, divizia de performanță a mărcii americane.

Imaginea în sine reprezintă o schiță cu partea din spate a noului model, care primește un eleron nou și o evacuare cu 4 terminații. Tot aici mai putem vedea și un roll-cage desenat în habitaclu, fapt ce sugerează că noua versiune este creată special pentru circuit. Noul model va prelua mai multe elemente de la versiunea Dark Horse S, cum ar fi suspensia reglabilă, frâne îmbunătățite, un eleron reglabil și o capotă cu prinderi speciale.

Deocamdată, Ford nu a oferit mai multe detalii despre noul model, însă toate acestea le vom afla în 27 iulie, ziua lansării lui Dark Horse R.

Post by @fordperformance
View on Threads

via Ford

Comentarii (1)

  • Mircea Badea
    nu e black horse? pacat, se udau femeile independente istant.

    dark suna a bezna mintii, un calut pe prafuri...:/
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru