Noul Ford Mustang Dark Horse: primele imagini cu interiorul modelului american

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 08.02.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul american de automobile a dezvăluit mai multe informații despre noul Mustang Dark Horse. Totodată, avem și primele imagini cu interiorul.

La jumătatea lunii septembrie 2022, Ford a publicat primele informații și imagini cu noul Mustang Dark Horse. O versiune special dezvoltată pentru performanțe pe circuit.

Acum, constructorul american a revenit cu o serie de detalii interesante, dar și o serie de imagini de la interior.

Așadar, pentru început să vorbim despre exterior. Pe lângă elementele pe care le-am amintit în articolul inițial, noul Ford Mustang Dark Horse poate fi comandat alături de o vopsea exterioară care își schimbă nuanța în funcție de lumină. Numele său este Albastru Ember.

Ford a pregătit, de asemenea, două variante de grafică exterioară: dungi aplicate sub formă de abțibild, dar și unele pictate manual. Acestea din urmă sunt exclusive pentru acest model.

Așa cum spuneam, avem și primele imagini cu interiorul noului Mustang Dark Horse. Tema de albastru cu negru continuă și aici. Avem apoi cusături contrastante în nuanța Albastru Bright Indigo, volan turtit în partea inferioară, îmbrăcat în piele întoarsă, și ornamente din fibră de carbon.

Cei care bifează transmisia manuală, cu șase rapoarte, primesc un schimbător de viteze cu ornament confecționat din titan.

Acesta este tratat special pentru a nu se încălzi atunci când lași mașina în soare. Și padelele montate în spatele volanului au primit același tratament.

Clienții au la dispoziție pachetul Appearance. Acesta include, printre altele, scaune sport Recaro și centuri de siguranță albastre.

Noul Ford Mustang Dark Horse este echipat cu o variantă îmbunătățită a motorului V8 Coyote, de 5.0 litri. Unitatea dezvoltă 507 CP și 566 Nm. Poate fi alăturată și unei transmisii automate cu 10 rapoarte, dar cea manuală este standard.

Livrarea pe piață este programată pentru vara acestui an.

via Ford

Comentarii (6)

  • LOL, tot ca Ford T din 1800 toamna ???

    Cine are timp să vadă ceva frumos
    https://youtu.be/1pwGdzJBjC8

    Aici tehnologie explicată puţin. Nu.... schimbător de viteze... LOL
    2 16
  • @eDick
    Nu te-ai plictisit de tine?
    6 2
  • oricine
    @Mike. Se pare că starea ta de imbecilitate este ireversibilă deși ca un bun creștin îți mai acordam o șansă. Dacă vezi că acest cal negru este bălțat la culoare de ce amesteci în discuție viitoarele troleibuze. Și ca să știi și tu sunt oameni care se bucură de Ford Mustang pentru că oamenii sunt diferiți fără ca aceasta să se transorme într-o vină
    11 2
  • @oricine

    În imbecilitatea dvs, bucuria dvs de acest căluţ negru - Ford Mustang - este dezastrul altora.

    Când unul se "bucură" conducând acest Mustang, poluează atmosfera, distrugând plamânii tututor şi distrugând şi planeta, viaţa de pe planeta asta.

    Aşa că, să fii imbecil să te bucuri de aşa ceva.

    Monşer, priveşte te în oglindă.

    Link cu date financiare ale companiei Ford nu îţi trimit, că nu ştii să le citeşti.
    2 6
  • @eDick
    Pai asta e si ideea, sa te sufoci odata.
    3 1
  • Mircea Badea
    mustang intunecat? nu mai e voie cu negru la masini?!

    adevarul e ca in spatele unei termice se cam intuneca, acum e si in nume poluarea..
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru