Mustang

Joi, 28 Martie | Industrie

Ford pregătește un pachet vizual special pentru Mustang: marchează 60 de ani de la debut

Ford a publicat mai multe imagini sugestive cu un nou pachet vizual pentru Mustang. Noul pachet va aduce embleme desenate în stil retro pentru a marca cei 60 de ani de la debutul primei generații a celebrului model de performanță.
Marti, 26 Martie | Premii auto

Ford stabilește un nou record pe sfertul de milă: 7.7 secunde

Ford a anunțat că a reușit să stabilească un nou record pe o distanță de un sfert de milă. Dragster-ul electric Mustang Cobra Jet 1800 a reușit să parcurgă peste 400 de metri în 7.7 secunde.
Joi, 01 Februarie | Intern

Prețuri noul Ford Mustang în România: start de la 55.900 de euro

Noua generație Ford Mustang poate fi comandată în România. Disponibil exclusiv cu motor V8, celebrul muscle car american pornește, la noi în țară, de la 55.900 de euro.
Marti, 30 Ianuarie | General

Primul exemplar Ford Mustang Dark Horse s-a vândut la licitație cu 375.000 de dolari

A fost vândut primul exemplar Ford Mustang Dark Horse, o versiune mai puternică a modelului american. Exemplarul s-a vândut la licitație pentru suma de 375.000 de dolari, iar banii vor fi donați în scopuri caritabile.
Vineri, 10 Noiembrie 2023 | Modele noi

California Dreamin’: noul Ford Mustang GT California Special, o ediție specială cu accente retro

Ford a lansat oficial o nouă ediție specială pentru Mustang. Aceasta este botezată Mustang GT California Special și este o reinterpretare modernă a modelului original produs la sfârșitul anilor ’60.
Joi, 09 Noiembrie 2023 | Modele noi

Teaser cu noul Ford Mustang GT California Special

Jim Farley, CEO-ul Ford, a publicat o imagine teaser oficială cu o viitoare versiune pentru Mustang. Aceasta se numește Mustang GT California Special și va fi dezvăluită în acest sfârșit de săptămână.
Vineri, 18 August 2023 | Modele noi

Noul Ford Mustang GTD, o mașină de curse pentru stradă: 800 de cai putere și aerodinamică activă

Ford a prezentat oficial o nouă versiune pentru Mustang. Aceasta se numește GTD și este o mașină de curse transformată special într-un model de stradă. Noul Mustang GTD primește un motor de 800 de cai putere, suspensie nouă și aerodinamică activă, printre altele.
Miercuri, 16 August 2023 | Industrie

Noul Ford Mustang: 67% dintre clienți au optat pentru motorul V8

Potrivit celor mai recente informații, 67% dintre clienții care au comandat noua generație Ford Mustang au optat pentru motorul V8. Totodată, 27% au bifat transmisia manuală.
Vineri, 28 Iulie 2023 | Modele noi

Noul Ford Mustang Dark Horse R, pregătit pentru circuit: motor V8 de peste 500 CP

Ford a dezvăluit oficial noul Mustang Dark Horse R, versiunea de performanță construită pentru circuit. Noul model primește un motor V8 care dezvoltă peste 500 de cai putere, alături de numeroase modificări estetice și tehnice.
Miercuri, 19 Iulie 2023 | Tuning

Noul Ford Mustang Dark Horse, tunat de Hennessey: motor V8 de 850 CP

Compania americană de tuning Hennessey a lansat o versiune mai puternică pentru Ford Mustang Dark Horse. Noul model, botezat H850, primește un motor mai puternic, care dezvoltă 850 de cai putere.
Vineri, 14 Iulie 2023 | Masini electrice si hibride

Ford prezintă noul Mustang Mach-E Rally. Va fi disponibil în Europa

Cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood, Ford a prezentat noul Mustang Mach-E Rally. Acesta va fi disponibil în SUA și Europa.
Marti, 11 Iulie 2023 | Modele noi

Teaser cu o nouă versiune de performanță a lui Ford Mustang Mach-E. Debut la Festivalul de Viteză de la Goodwood

Ford a publicat un clip teaser cu ceea ce pare a fi o nouă versiune de performanță a electricului Mustang Mach-E. Noul model ar urma să fie creat special pentru teren accidentat, iar lansarea sa va avea loc în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 07 Iulie 2023 | Modele noi

Teaser cu viitorul Ford Mustang Dark Horse R, o mașină creată pentru circuit

Ford a publicat o primă imagine teaser cu viitorul Mustang Dark Horse R, cea mai puternică versiune a modelului de performanță. Noua versiune este creată special pentru circuit și va fi dezvăluită în 27 iulie.
Joi, 29 Iunie 2023 | Motorsport

Ford prezintă noul Mustang GT4. Debutul competițional, în 2024

Ford a dezvăluit oficial noul Mustang GT4, un model de concurs destinat competițiilor aflate sub egida regulamentului internațional GT4. Noua mașină de concurs primește un motor V8, iar debutul competițional va avea loc în 2024.
Luni, 12 Iunie 2023 | Motorsport

Ford revine la Le Mans cu noul Mustang GT3. Debutul competițional, în 2024

Ford și-a anunțat oficial revenirea în cursa de 24 de ore de la Le Mans cu noul său model de concurs, Mustang GT3. Noua mașină este construită sub egida regulamentului GT3, care va deveni categorie nouă începând din 2024.
Miercuri, 19 Aprilie 2023 | Industrie

Ford Mustang este de 10 ani cea mai vândută mașină sport din lume

Potrivit datelor furnizate de S&P Global Mobility și analizate de Ford, Mustang este de 10 ani cea mai vândută mașină sport, la nivel global. Așa cum era de așteptat, pe piața din SUA ajung circa 78% dintre exemplare.
Joi, 13 Aprilie 2023 | Concepte

Ford prezintă noul Mustang Super Cobra Jet 1800, un monstru electric pentru drag racing

Ford a dezvăluit oficial prototipul Mustang Super Cobra Jet 1800, o mașină de curse electrică creată special pentru întrecerile în linie dreaptă. Noul prototip este o versiune îmbunătățită a unui concept similar introdus în 2020 și va încerca să stabilească noi recorduri pentru mașinile electrice.
Joi, 16 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Ford Mustang Mach-E primește baterii noi, mai durabile și cu încărcare mai rapidă

Ford a anunțat oficial că va introduce baterii noi pentru modelele sale electrice actuale și viitoare. Noile baterii, de tipul LFP, sunt mai durabile, au costuri de producție mai mici și timpi de încărcare mai mici. Primul model care primește aceste baterii noi este Mustang Mach-E.
Miercuri, 08 Februarie 2023 | Modele noi

Noul Ford Mustang Dark Horse: primele imagini cu interiorul modelului american

Constructorul american de automobile a dezvăluit mai multe informații despre noul Mustang Dark Horse. Totodată, avem și primele imagini cu interiorul.
Marti, 31 Ianuarie 2023 | Modele noi

Primul exemplar al noului Ford Mustang s-a vândut cu peste 450.000 de euro

Primul exemplar al noii generații Ford Mustang s-a vândut la licitație cu peste 450.000 de euro. Este vorba despre un exemplar al versiunii de performanță GT, care a fost vândut în scopuri caritabile.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, McLaren, Audi, Ford, Porsche, Nissan, Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru