Mach-E

Luni, 05 Decembrie 2022 | Industrie

Ford: 150.000 de exemplare Mustang Mach-E produse la nivel mondial

Ford a produs oficial 150.000 de exemplare ale SUV-ului electric controversat Mustang Mach-E. Modelul cu zero emisii este produs în Mexic și în China și este disponibil în 37 de piețe din lume, inclusiv în România.
Marti, 29 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Ford Mustang Mach-E nu mai este pe lista celor mai bune modele noi în Statele Unite

Potrivit unui nou raport întocmit de publicația Consumer Reports, Ford Mustang Mach-E nu se mai află pe lista modelelor recomandate în Statele Unite. Crossover-ul electric ocupase anterior prima poziție în clasamentul celor mai bune mașini din 2022.
Vineri, 09 Septembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Ford anunță o serie de noutăți pentru Mustang Mach-E: capacitate crescută de remorcare

Constructorul american de automobile anunță o serie de noutăți pentru modelul cu zero emisii Mustang Mach-E. Printre altele, acesta primește sisteme de asistență actualizate și o capacitate de remorcare crescută.
Marti, 03 Mai 2022 | Modele noi

Ford anunță îmbunătățiri pentru Mustang Mach-E, inclusiv încărcare mai rapidă

Constructorul american de automobile anunță o serie de îmbunătățiri pentru modelul cu zero emisii Mach-E. Printre altele, acesta se va încărca mai rapid între 80 și 90% din capacitate.
Miercuri, 09 Decembrie 2020 | Intern

Prețuri Ford Mustang Mach-E în România: SUV-ul electric costă aproape 50.000 de euro

SUV-ul electric Ford Mustang Mach-E va fi disponibil în România de la sfârșitul anului 2021. Versiunea de bază are un preț de pornire de 49.800 de euro și oferă un motor de 269 cai putere și autonomie de 450 de kilometri.
Luni, 02 Noiembrie 2020 | Masini autonome

Noi detalii despre sistemul care permite șoferilor Ford să ia mâinile de pe volan în timpul mersului: va fi disponibil în SUA pe Mach-E și F-150 din 2021

Ford a anunțat că sistemul Active Drive Assist, care va permite șoferilor să ia mâinile de pe volan în timpul mersului, va fi disponibil inițial pe 100.000 de mașini Mach-E și F-150 printr-un update sofware începând din iulie 2021.
Duminica, 17 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Detalii despre SUV-ul electric Ford Mach-E: o încărcare de 10 minute la o stație Ionity poate asigura o autonomie de 120 de kilometri

Ford anunță că SUV-ul electric Mach-E poate oferi o autonomie de 120 de kilometri dacă bateria este încărcată 10 minute la una din stațiile rețelei europene Ionity. Constructorul susține că, astfel, timpul de încărcare a fost îmbunătățit cu 30% față de estimările inițiale.
Miercuri, 11 Martie 2020 | Modele noi

Ford oferă detalii despre pre-comenzile pentru SUV-ul electric Mach-E: trei sferturi dintre clienți au ales versiunea cu tracțiune integrală

Ford a dezvăluit că trei sferturi dintre clienții americani care au pre-comandat SUV-ul electric Mach-E au ales o versiune cu tracțiune integrală, în timp ce 30% au ales varianta GT.
Marti, 09 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Ford a înregistrat un nou logo pentru Mustang și numele Mach-E pentru un SUV electric

Ford a înregistrat un nou logo pentru Mustang, dar și numele Mach-E atribuit unui SUV electric pe care îl va prezenta cel mai probabil în 2020.

Tag-uri similare

Ford, Ford Mustang, Ford Mach-E, Mach-E
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru