Ford anunță îmbunătățiri pentru Mustang Mach-E, inclusiv încărcare mai rapidă

de Alexandru Monenciu
Marti, 03.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul american de automobile anunță o serie de îmbunătățiri pentru modelul cu zero emisii Mach-E. Printre altele, acesta se va încărca mai rapid între 80 și 90% din capacitate.

Ford comercializează modelul Mach-E, în Europa, de peste un an. În tot acest timp, SUV-ul cu zero emisii și-a câștigat mulți fani. Pentru a le menține interesul viu, constructorul american de automobile anunță acum o serie de îmbunătățiri pentru Mach-E.

În primul rând, capacitatea de remorcare a fost crescută la 1.000 de kilograme pentru modelele cu autonomie extinsă, atât în versiunea cu un motor, cât și în cazul celei cu două motoare. Asta înseamnă că proprietarii pot acum să tracteze o barcă tipică de pescuit, din fibră de sticlă, de dimensiuni mici sau medii.

Apoi, poate cea mai notabilă îmbunătățire, timpul de încărcare între 80 - 90% din capacitate a fost redus cu 37 de minute (de la 52 de minute la doar 15 minute).

Nu în ultimul rând, Ford propune o recalibrare a sistemului One-Pedal, pentru performanțe mai fluide la viteze mici.

Producătorul din Dearborn anunță și alte actualizări over-the-air pentru modelul Mach-E.

via Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru