Premiere

Miercuri, 01 Octombrie 2014 | Feature

TOP 10: Cele mai importante modele de serie la Salonul Auto Paris 2014

Salonul Auto de la Paris bate la uşă şi deja ştim o mare parte dintre noutăţile ce vor fi prezentate în acestă toamnă. Iată zece dintre cele mai importante modele noi ce vor fi expuse la Paris.
Marti, 15 Ianuarie 2013 | Feature

TOP 10: Premiere la Salonul Auto de la Detroit 2013

Salonul Auto de la Detroit deschide în fiecare an sezonul lansărilor de modele noi. Este primul eveniment expoziţional important din industria auto, iar ediţia din acest nu duce lipsă de premiere interesante.
Marti, 25 Septembrie 2012 | Feature

TOP 10: Cele mai importante premiere de la Salonul Auto de la Paris

Salonul Auto de la Paris 2012 aduce numeroasre modele noi prezentate în premieră în faţa publicului şi a presei. Am ales zece dintre acestea pentru a vedea ce ne aşteaptă în zilele următoare.
Miercuri, 16 Noiembrie 2011 | Feature

TOP 10: Premierele Salonului Auto de la Los Angeles

Salonul Auto de la Los Angeles îşi deschide porţile mâine. Expoziţia din California tinde să devină cel mai important eveniment auto din America de Nord. Iată cele mai importante premiere.
Duminica, 18 Iulie 2010 | General

PARIS 2010 - Lista celor mai importante premiere

Mai sunt câteva săptămâni pâna când Salonul Auto de la Paris îşi va deschide porţile, iar constructorii auto aşează în bloc-start noile creaţii. Automarket vă prezintă o listă cu cele mai importante premiere de la salonul parizian.
Vineri, 06 Martie 2009 | Video

VIDEO: Cele mai tari noutati de la Geneva 2009

Automarket va prezinta cele mai importante noutati ale Salonului Auto de la Geneva, eveniment care si-a deschis portile in aceasta saptamana.
Miercuri, 04 Martie 2009 | GENEVA 2009

GENEVA LIVE: Standul BMW si noul Seria 5 GT

Stadul BMW de la Geneva a fost asaltat de ziaristi inca de ieri, de la primele ore ale diminetii. Principala atractie a fost conceptul Seria 5 GT.
Miercuri, 04 Martie 2009 | GENEVA 2009

GALERIE FOTO: Cele mai tari premiere de la Geneva

Automarket e la Geneva si va prezinta o galerie foto cu cele mai importante premiere mondiale si europene de la salonul elvetian.
Joi, 29 Ianuarie 2009 | GENEVA 2009

Audi TT-RS si A4 Allroad debuteaza la Geneva

TT-RS si A4 Allroad vor fi vedetele standului Audi in cadrul Salonului Auto de la Geneva, care isi va deschide portile in luna martie.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Audi, Concept, Geneva, performanta, A4, TT, Seria 5 GT, TT-RS
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru