Audi TT-RS si A4 Allroad debuteaza la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 29.01.2009
TT-RS si A4 Allroad vor fi vedetele standului Audi in cadrul Salonului Auto de la Geneva, care isi va deschide portile in luna martie.

Lista premierelor de la Geneva continua si astazi cu doua modele asteptate din partea Audi. Constructorul din Ingolstadt se va folosi de Salonul Auto de la Geneva pentru a dezvalui versiunea de performanta RS a modelului Audi TT si mult anticipatul A4 Allroad.

Surse interne afirma ca Audi va folosi in cazul noului TT-RS un motor pe benzina, cu cinci cilindri, de 2.5 litri si 340 de cai putere, imprumutat de la divizia americana a celor de la Volkswagen. Unitatea va fi conectata la o cutie semi-automata cu dublu ambreiaj si completata de celebra transmisie integrala quattro. Pentru a satisface toti potentialii clienti, Audi va lansa versiunea TT-RS pe ambele variante de caroserie, coupe si cabrio.

Alaturi de noul TT-RS, la standul constructorului din Ingolstadt isi va face aparitia si noul A4 Allroad. Modelul va prelua liniile si caracteristicile fratelui sau mai mare, A6 Allroad, motorizarile urmand insa sa fie preluate de la actualul A4. Vedeta standului Audi se va evidentia prin garda la sol mai mare, bosajele mai largi cu extensii si spoilerele frontale si posterioare redesenate.

via | CarScoop

Comentarii (3)

  • hmm! unde or fi "hulitori" acum???
    0 0
  • Eu nu inteleg cum vrea un constructor sa iasa in fata cu un motor cum apare vag si ii trage o pereche de palme un exemplu clar ar fi acest motor de 2.5litri si 340cai putere.Pe TT asta iti rupe ficatii!!
    0 0
  • yeahhh babyyyy!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru