VIDEO: Cele mai tari noutati de la Geneva 2009

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 06.03.2009
Automarket va prezinta cele mai importante noutati ale Salonului Auto de la Geneva, eveniment care si-a deschis portile in aceasta saptamana.





Comentarii (7)

  • furaciune
    poate era mai corect sa spuneti ca Dailymotion va ofera cele mai tari noutati. Furati meritele altora asa cum furati anunturi auto de la toti!
    0 0
  • Adruan
    Duster gone
    din video-urile de mai sus cel mai mult in evidenta iese Duster. dupa imaginea de prezentare a stirei asteptam sa apara macar un cadru cu ea .
    0 0
  • Ungaro_
    Nu mai spune bai boule motan,daca ai tu timp sa umbli pe dailymotion fa-o dar lasa pe noi sa citim de aici stirile auto !
    Cel mai reusit site care te tine la zi chair la minut cu lumea auto este Automarket,asa ca lasa vorbele goale !
    0 0
  • Site
    Eu intru pe mai multe site-uri romanesti pentru cele mai noi informatii auto.Iar cel mai rapid si cu o interfata cat mai buna este promotor.
    0 0
  • Automarket
    Mie unul imi place mai mult automarket. Aia de la Promotor au in spate o industrie intreaga (trustul pro), astia de la automarket mi se par ca sunt singuri impotriva tuturor. si partea buna e ca si reusesc sa stea in fata. Go automarket!
    0 0
  • Piata auto din Romania
    Conceptul scos de Dacia este super.
    Daca Renaul vrea sa isi scoata grupul din criza ar trebui sa produca cat mai urgent Dacia Duster, fara a veni cu modificari la exterior si cu un pret de bun simt.
    Cu acest model eu cred ca Dacia si Renault se vor renaste pentru anul asta.
    Trebuie sa inteleaga cei din industria auto ca oamenii nu mai vor vise, vor fapte.
    Incepand cu martie 2009, majoritatea importatorilor au revenit la preturile dinainte de criza, sperand ca romanul va cumpara masiv masini. Pacat , nu prea se inghesuie lumea.
    Pentru a debloca acest segment, singurul lucru este sa puna cat mai urgent in productie prototipurile si la preturi accesibile. Ma refer aici la toate marcile , nu numai la Dacia.
    In rest numai de bine si fara euro umflat si fara crize.
    Bafta.
    0 0
  • Ungaro_
    Promotor e slab pe langa automarket,nici nu mai intru pe site-ul promotor de cand am aflat de Automarket !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru