Primele imagini cu noul MG 3. Debut la Geneva, în februarie

de Tiberiu Safta
Joi, 18.01.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
MG a publicat primele imagini oficiale cu noul MG 3, un hatchback subcompact. Noul model va fi dezvăluit oficial la sfârșitul lui februarie în cadrul Salonului Internațional de la Geneva.

Compania britanică MG a publicat primele imagini sugestive cu cea de-a treia generație MG 3. Noul model este un hatchback din segmentul B și este, astfel, un rival pentru modele ca Volkswagen Polo, Skoda Fabia și Hyundai i20.

Actuala iterație a lui MG 3 datează încă din 2011 și este produsă de chinezii de la SAIC Motor. Noua generație va avea un design complet nou, foarte apropiat de cel văzut la MG 5 și MG 7, două berline ale mărcii. Bara din față este puternic sculptată și aduce un limbaj de design agresiv, evidențiat și de o grilă mai mare.

În spate putem vedea stopurile noi cu un design semi-ascuțit și care vor avea tehnologie LED. Bineînțeles, inclusiv farurile vor avea și acestea o semnătură luminoasă LED.

Noul MG 3 va fi dezvăluit oficial în 26 februarie, la Salonul Internațional de la Geneva. Modelul de dimensiuni mici va fi vândut și în Europa.

via MG

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru