Jeep

Vineri, 10 Februarie 2023 | Modele noi

Un tort cu 20 de lumânări și o ediție specială pentru Jeep Wrangler Rubicon

Jeep a lansat ediția aniversară 20th Anniversary Edition pentru modelul Wrangler Rubicon. Noua ediție marchează 20 de ani de la apariția numelui Rubicon și aduce o serie de modificări speciale pentru ieșirile off-road, alături de o grafică nouă exclusivă.
Luni, 06 Februarie 2023 | Industrie

Jeep Avenger, Mașina Anului 2023 în Europa, a intrat în producție

Constructorul american de automobile anunță că SUV-ul electric Avenger a intrat pe linia de asamblare a uzinei din Tychy, Polonia. Recent, Jeep Avenger a fost desemnat Mașina Anului 2023 în Europa.
Vineri, 13 Ianuarie 2023 | Industrie

OFICIAL: Electricul Jeep Avenger este Mașina Anului 2023 în Europa

Cei 57 de membri ai juriului au decis că Mașina Anului 2023 în Europa este primul model cu zero emisii al mărcii Jeep, SUV-ul Avenger. Locul 2 a fost ocupat de Volkswagen ID.4, iar Nissan Ariya a completat podiumul.
Joi, 22 Decembrie 2022 | Modele noi

Jeep prezintă noile Wrangler High Tide și Wrangler Jeep Beach. Ediții speciale pentru SUA

Constructorul american de automobile a publicat primele imagini și informații despre noile Wrangler High Tide și Wrangler Jeep Beach. Cele două ediții sunt disponibile, momentan, în Statele Unite ale Americii.
Luni, 31 Octombrie 2022 | Concepte

Celebrul Jeep CJ renaște sub forma unui concept electric de 272 CP

Mopar a dezvăluit imagini oficiale cu noul concept Jeep CJ Surge, un concept bazat pe celebrul model de teren CJ. Mașina dispune de un motor electric de 272 de cai putere și este expusă, în exclusivitate, în cadrul evenimentului SEMA din Statele Unite.
Luni, 17 Octombrie 2022 | Concepte

Proaspăt lansatul Jeep Avenger are deja un concept: o versiune cu 4x4

Până la urmă, Jeep Avenger, primul model cu zero emisii al mărcii americane, ar putea primi o versiune cu tracțiune integrală. Cel puțin asta lasă de înțeles noul concept Avenger 4x4 prezentat la Paris.
Luni, 17 Octombrie 2022 | Modele noi

Noul Jeep Avenger, primul SUV electric al mărcii, debutează cu 156 CP și 400 km autonomie

Constructorul american de automobile lansează, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, primul model electric al mărcii. Avenger are 156 CP și poate parcurge până la 400 de kilometri autonomie cu o singură încărcare (ciclu WLTP).
Vineri, 09 Septembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Jeep prezintă viitorul Recon, pur electric. Disponibil și în Europa

Al treilea Jeep pur electric care va fi disponibil atât în SUA cât și în Europa se numește Recon. Producția va demara în 2024, însă prezentarea va avea loc anul viitor.
Vineri, 09 Septembrie 2022 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Jeep Wagoneer S a devenit pur electric. Are 608 CP și 644 kilometri autonomie

Jeep a publicat primele imagini digitale cu viitorul model cu zero emisii Wagoneer S. Inițial, acesta va debuta pe piața din SUA, în 2024, dar apoi va fi comercializat inclusiv în Europa.
Joi, 08 Septembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Jeep Avenger, numele primului SUV electric al americanilor. Alte 3 modele electrice, programate până în 2025

Jeep a anunțat că va lansa 4 SUV-uri electrice noi, în Europa, până în 2025. Primul dintre ele va fi denumit Avenger și va debuta în 17 octombrie, cu ocazia Salonului Auto de la Paris.
Miercuri, 07 Septembrie 2022 | Modele noi

Jeep anunță un nou model eco. Ar putea avea o grilă iluminată

Jeep a publicat un clip teaser cu un viitor model electrificat, care ar urma să facă parte din seria de modele 4xe. Noul model ar putea fi unul pur electric, iar acesta va fi dezvăluit oficial în 8 septembrie.
Marti, 14 Iunie 2022 | Modele noi

Noul SsangYong Torres debutează în Coreea de Sud cu un design inspirat de modelele Jeep

SsangYong a publicat primele imagini oficiale cu noul Torres, un SUV nou pentru piața din Coreea de Sud. Designul noului model este puternic influențat de modelele Jeep, iar noul limbaj de design anunță începutul unei ere noi pentru constructorul sud-coreean.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 19 Mai 2022 | Modele noi

Chinezii recidivează: BAIC a lansat un SUV care copiază designul Jeep și Toyota Land Cruiser

Constructorul chinez de automobile BAIC a lansat un SUV care copiază designul modelelor Jeep și al lui Toyota Land Cruiser. Modelul se numește BJ60 și este oferit cu un propulsor hibrid care oferă o autonomie de 1000 de kilometri.
Vineri, 08 Aprilie 2022 | Concepte

Jeep lansează 7 concepte de off-road cu ocazia evenimentului Easter Jeep Safari 2022

Constructorul american de automobile aduce 7 concepte, pregătite de off-road, la ediția din acest an a evenimentului Easter Jeep Safari, desfășurat în deșertul din Utah în perioada 9 - 17 aprilie.
Marti, 05 Aprilie 2022 | Industrie

Jeep va vinde doar mașini electrificate, în Franța, începând din luna iunie

Jeep a anunțat că va comercializa numai mașini electrificate, în Franța, începând cu 1 iunie 2022. Decizia afectează modelele Renegade și Compass.
Miercuri, 02 Martie 2022 | Industrie

Jeep publică primele imagini cu viitorul său model electric. Debutează în 2023

Constructorul american de automobile a publicat primele imagini cu viitorul său model cu zero emisii. Jeep nu a oferit mai multe detalii, însă acesta ar urma să debuteze anul viitor.
Vineri, 18 Februarie 2022 | Industrie

Modelele Jeep fără vreo formă de electrificare, eliminate din Europa în 2022. Italia, singura excepție

Potrivit celor mai recente informații, modelele Jeep cu propulsoare pur termice (deci fără vreo formă de electrificare) vor fi eliminate din Europa în 2022, singura excepție fiind Italia.
Vineri, 18 Februarie 2022 | Modele noi

Noul Jeep Grand Cherokee 4xe ajunge și în Europa: motor plug-in hybrid cu 380 de cai putere

Noua generație Jeep Grand Cherokee a ajuns acum și în Europa. SUV-ul de dimensiuni mari va fi disponibil exclusiv cu un propulsor hibrid cu încărcare la priză, care dezvoltă 380 de cai putere.
Joi, 20 Ianuarie 2022 | Modele noi

Noile Jeep Renegade e-Hybrid și Compass e-Hybrid debutează cu sistem de propulsie micro-hibrid

Jeep Renegade și Compass pot fi comandate acum și în versiune micro-hibrid. Denumite Renegade e-Hybrid și Compass e-Hybrid, acestea pot fi deja comandate în Italia, Germania și Franța, urmând ca ulterior să fie disponibile și pe celelalte piețe europene.
Vineri, 07 Ianuarie 2022 | Industrie

Stellantis încheie un parteneriat cu Amazon pentru dezvoltarea viitoarei generații de sisteme multimedia

Grupul Stellantis a anunțat, în cadrul evenimentului CES, că a încheiat un parteneriat cu Amazon. Cele două companii vor dezvolta împreună aplicații pentru viitoarea generație de sisteme multimedia.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru