Jeep

Vineri, 01 Ianuarie 2021 | Industrie

FCA vrea să producă modele electrice Jeep, Fiat și Alfa Romeo în Polonia: uzina din Tychy va livra primele exemplare în 2022

Fiat-Chrysler va investi circa 160 de milioane de euro în modernizarea uzinei sale din Tychy (Polonia) și va începe să producă, din 2022, modele electrice și hibride pentru brandurile Jeep, Fiat și Alfa Romeo.
Luni, 23 Noiembrie 2020 | Modele noi

Jeep Compass facelift a fost prezentat în China: mici modificări de design și îmbunătățiri pentru interior

Jeep Compass facelift a fost prezentat în cadrul Saloului Auto de la Guangzhou din China. SUV-ul constructorului american mizează acum pe o câteva noutăți la nivelul designului și pe o serie de îmbunătățiri în dreptul interiorului.
Vineri, 20 Noiembrie 2020 | Modele noi

Primele teasere cu Jeep Compass facelift: SUV-ul compact va primi modificări de design și noutăți la interior

Jeep a publicat mai multe teasere pentru facelift-ul pregătit pentru Compass. SUV-ul compact va primi modificări de design, însă principalele noutăți vor fi la interior, care va avea un sistem de infotainment de mari dimensiuni.
Marti, 17 Noiembrie 2020 | Modele noi

Jeep a prezentat noul Wrangler Rubicon 392: modelul este echipat cu un motor V8 cu 470 CP

Jeep a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Wrangler Rubicon 392. Modelul este echipat cu un motor V8 de 6.4 litri care dezvoltă 470 CP.
Luni, 16 Noiembrie 2020 | Modele noi

Primele teasere video cu viitorul Jeep Wrangler V8: modelul va fi disponibil din 2021

Jeep a publicat două teasere video cu viitorul Wrangler V8. Modelul de serie va avea la bază prototipul Wrangler Rubicon 392 Concept, iar debutul pe piață este programat pentru anul viitor.
Vineri, 13 Noiembrie 2020 | Modele noi

Jeep anunță lansarea unui model nou în 17 noiembrie: producătorul american ar putea prezenta noua generație Grand Cherokee

Oficialii Jeep au anunțat că în 17 noiembrie vor lansa un nou model. Conform unor surse apropiate companiei, americanii pregătesc debutul unei noi generații Grand Cherokee.
Vineri, 25 Septembrie 2020 | Industrie

Jeep pregătește ediții speciale pentru modelele din gamă: constructorul sărbătorește 80 de ani de existență în 2021

Jeep va sărbători 80 de ani de activitate în 2021 și anunță că va lansa ediții speciale pentru SUV-urile din gama sa.
Vineri, 04 Septembrie 2020 | Modele noi

Jeep Wrangler primește versiune plug-in hybrid: 381 de cai putere și autonomie electrică de 40 de kilometri

Jeep Wrangler va fi disponibil de la începutul anului viitor și într-o versiune plug-in hybrid de 381 de cai putere cu baterie de 17 kWh și autonomie electrică de 40 de kilometri, calculată pe baza standardului american EPA.
Miercuri, 26 August 2020 | Masini electrice si hibride

Un nou teaser video pentru viitorul Jeep Wrangler plug-in hybrid: versiunea va fi prezentată în luna decembrie

Jeep a publicat un teaser nou care anunță debutul lui Wrangler plug-in hybrid. Conform oficialilor producătorului american, versiunea cu încărcare la priză va fi prezentată în cursul lunii decembrie.
Duminica, 16 August 2020 | Modele noi

Primele detalii despre Jeep Compass facelift: îmbunătățiri de design și interior mai modern

Jeep Compass va primi un facelift cu noutăți de design exterior și o serie de îmbunătățiri la interior, potrivit unor informații neoficiale. Din acest an, modelul este disponibil și în versiune plug-in hybrid.
Marti, 21 Iulie 2020 | Modele noi

Detalii despre versiunile plug-in hybrid pentru Jeep Renegade și Compass: SUV-urile au până la 240 CP și autonomie electrică de 50 de kilometri

Jeep a publicat o serie de detalii despre versiunile plug-in hybrid dezvoltate pentru SUV-urile Renegade și Compass, care oferă variante de 190 CP și 240 CP cu autonomie electrică de 50 de kilometri.
Joi, 16 Iulie 2020 | Modele noi

Jeep pregătește modelele Renegade și Compass cu versiuni plug-in hybrid: prezentare în 20 iulie

Jeep a anunțat că modelele Renegade și Compass cu versiunile plug-in hybrid 4xe vor fi prezentate oficial în data de 20 iulie, în cadrul unei conferințe ce va fi transmisă online. Jeep a spus recent că vrea să devină “cel mai sustenabil producător de SUV-uri din lume.”
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 16 Iulie 2020 | Industrie

Stellantis va fi numele noului constructor rezultat în urma fuziunii dintre Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler

Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler au anunțat că numele noului constructor rezultat în urma fuziunii va fi Stellantis.
Vineri, 15 Mai 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Jeep Compass: motorizare pe benzină de 1.3 litri și versiuni plug-in hybrid de 190 CP și 240 CP

Jeep a pregătit o serie de modificări pentru Compass. Modelul constructorului american va fi disponibil pe piața din Europa cu o nouă motorizare de 1.3 litri în versiuni de 130 CP și 150 CP. Totodată, Jeep introduce și variantele plug-in hybrid cu 190 CP, respectiv 240 CP.
Marti, 31 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Jeep anunță că va lansa modele electrice “în curând”: “Vrem să devenim cel mai sustenabil producător de SUV-uri din lume”

Jeep a spus că lucrează la mai multe proiecte noi ce vor fi anunțate în curând, printre care și modele electrice, din dorința de a deveni “cel mai sustenabil producător de SUV-uri din lume”, potrivit declarațiilor făcute de președintele companiei.
Vineri, 28 Februarie 2020 | Modele noi

Jeep anunță noutăți pentru gama de modele: "Noua generație Grand Cherokee va fi prezentată în acest an"

Directorul de design al Jeep a anunțat că noua generație Grand Cherokee va fi prezentată în cursul acestui an, în timp ce livrările ar putea începe în 2021.
Luni, 03 Februarie 2020 | General

Video. Bill Murray, Chris Evans, Maisie Williams și LeBron James au jucat în reclamele auto care au rulat în timpul Super Bowl 2020

Anul acesta, producătorii auto care au pregătit spoturi video cu ocazia Super Bowl LIV au mizat pe popularitatea vedetelor de la Hollywood. Maisie Williams (Arya Stark), Cobie Smulders, Bill Murray și Chris Evans au fost câțiva dintre actorii care au ales să joace în reclamele producătorilor auto.
Vineri, 24 Ianuarie 2020 | Modele noi

Mopar pregătește o ediție specială bazată pe Jeep Wrangler: modelul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Chicago

Mopar va expune o ediție specială bazată pe Jeep Wrangler în cadrul Salonului Auto de la Chicago. Pentru a îndulci așteptarea fanilor, oficialii companiei au publicat și o imagine teaser.
Sambata, 04 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

CES 2020: Jeep va prezenta Wrangler, Renegade și Compass cu versiuni plug-in hybride 4xe

Fiat-Chrysler a anunțat că Jeep va veni la Consumer Electronics Show din Las Vegas cu versiuni electrificate ale modelelor Wrangler, Renegade și Compass. Constructorul susține că detaliile tehnice cu privire la versiunea plug-in hybrid “Jeep 4xe” vor fi dezvăluite pe parcursul acestui an.
Vineri, 13 Decembrie 2019 | Industrie

Jeep va lansa un SUV “ultra compact” în 2022: rivalul lui Suzuki Jimny ar putea avea versiune electrică

Jeep a anunțat că va lansa un SUV “ultra compact” în 2022, ce ar putea avea și o versiune electrică, potrivit informațiilor furnizate de oficialii companiei. În cel mult 3 ani, toate modelele din gama Jeep ar urma să aibă cel puțin o versiune electrică sau hibridă.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru