Jeep Avenger, Mașina Anului 2023 în Europa, a intrat în producție

de Alexandru Monenciu
Luni, 06.02.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul american de automobile anunță că SUV-ul electric Avenger a intrat pe linia de asamblare a uzinei din Tychy, Polonia. Recent, Jeep Avenger a fost desemnat Mașina Anului 2023 în Europa.

Avenger, primul Jeep cu zero emisii, a debutat anul trecut, cu ocazia Salonului Auto de la Paris. Lista de comenzi a fost deschisă în 1 decembrie 2022, iar de atunci au fost comandate peste 10.000 de exemplare.

Între timp, Jeep Avenger a primit titlul de Mașina Anului 2023 în Europa.

Acum, constructorul american de automobile anunță că SUV-ul electric Avenger a intrat în producție, la uzina din Tychy, Polonia. Este primul SUV al mărcii asamblat în această țară.

Jeep Avenger este echipat cu un singur motor electric, care dezvoltă 156 CP și 260 Nm. Din pachet mai face parte și o baterie de 54 kWh. Autonomia în ciclul WLTP este de până la 400 de kilometri, sau 550 kilometri dacă ne referim la ciclul urban.

via Jeep

Comentarii (3)

  • Adrian
    Acum intra in productie? Pai si juriul de la Masina Anului cum a trstat.o ca sa imi spuna mie ca asta e cea mai perfecta masina? Pe hartie? Bravo!
    5 2
  • ^Exemplare de pre-productie. Sunt multe publicatii care au incercat, deja, noul Jeep Avenger. Trebuie doar sa cauti pe Google testele respective.
    Desigur, nu mi se pare normal ca o masina care nu se afla in productia de serie sa primeasca o distinctie atat de importanta precum Car of the Year. Pe de alta parte, cine mai crede in premiile acordate in ziua de astazi? Si acum nu ma refer doar la industria auto.
    7 0
  • bravos
    @adrian
    nu pe hartie. pe hartii! care circula in europa.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru