Ediție de adio pentru Jeep Gladiator în Europa: V6 diesel cu 263 CP

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 06.09.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeep prezintă ediția specială Gladiator FarOut Final Edition. Aceasta marchează finalul de carieră al acestui model pe piața din Europa și vine echipată cu un motor V6 diesel.

Așa cum bine știi, Jeep a început deja tranziția către un brand pur electric în Europa. Din acest motiv, americanii retrag rând pe rând modelele actuale, inclusiv Gladiator.

Pentru a marca finalul vânzărilor pe Bătrânul Continent, Jeep anunță acum ediția de adio Gladiator FarOut Final Edition.

Lista cu elemente și dotări specifice include o serie de autcolante negre, jante de 18 inch vopsite în negru, praguri tubulare Mopar, tapițerie din piele, scaune încălzite, volan încălzit, sistem audio premium Alpine și lumini LED.

Noul Jeep Gladiator FarOut Final Edition poate fi comandat în 7 nuanțe exterioare: Alb Bright, Negru, High Velocity, Argintiu Zynith, Gri Sting, Verde Sarge și Albastru Hydro.

Ediția specială vine echipată cu un motor V6 diesel, de 3.0 litri, care dezvoltă 263 CP și 600 Nm. Unitatea este cuplată la o transmisie automată cu 8 rapoarte și la o cutie de transfer Selec-Trac cu două rapoarte.

Gladiator FarOut poate fi deja comandat în reprezentanțele mărcii americane din Europa.

Până în 2025, Jeep va lansa 3 modele cu zero emisii, inclusiv Recon și Wagoneer-S.

via Jeep

Comentarii (2)

  • Banditos
    atunci ... ADIO!
    7 3
  • Zici de parca ar fi fost nu stiu ce best seller, model indragit si larg raspandit.
    Cu aceasta ocazie am aflat ca s-a vandut aceasta bazaconie de masina in europa.
    Cand managerii jeep au pretins de la ingineri, faceti si voi un pickup si aia au luat un wrangler si i-au pus o bena in spate. IQ90, american logic.
    5 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru