Prima imagine cu un nou Jeep electric. Ar putea fi mai mic decât Avenger

de Alexandru Monenciu
Joi, 27.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul american de automobile a publicat o imagine teaser cu al patrulea model cu zero emisii pe care intenționează să îl lanseze până în 2025. Ar putea fi vorba despre un model mai mic decât Avenger.

În toamna anului trecut, americanii de la Jeep au anunțat că pregătesc 4 modele cu zero emisii, care urmează să fie lansate până în 2025. Știm despre Avenger, care a și fost desemnată Mașina Anului în Europa, dar și despre Recon și Wagoneer S.

Recon este un SUV electric inspirat de celebrul Wrangler, bazat pe arhitectura STLA de la Stellantis. De partea cealaltă, Wagoneer S este un SUV cu zero emisii de dimensiuni mari.

Acum, Jeep a publicat o imagine teaser cu cel de-al patrulea model cu zero emisii pe care îl pregătește. Din păcate nu știm cum arată mașina care se ascunde sub husa de culoare albastră.

Putem, totuși, observa ca va fi un SUV de dimensiuni mici. Zvonurile susțin că ar urma să fie poziționat sub Avenger, dar informația nu a fost confirmată de reprezentanții companiei.

Că tot am vorbit de Jeep Avenger, americanii susțin că au primit deja aproximativ 22.000 de pre-comenzi. În Italia, Spania și Polonia, acest model este comercializat exclusiv cu motorizări termice.

via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru