Jeep anunță un nou model eco. Ar putea avea o grilă iluminată

de Tiberiu Safta
Miercuri, 07.09.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeep a publicat un clip teaser cu un viitor model electrificat, care ar urma să facă parte din seria de modele 4xe. Noul model ar putea fi unul pur electric, iar acesta va fi dezvăluit oficial în 8 septembrie.

Constructorul american de mașini de teren a publicat un nou clip teaser cu ceea ce pare a fi un viitor SUV electrificat al mărcii. Cel mai probabil, acesta ar putea fi chiar pur electric. Deocamdată, Jeep nu a oferit informații tehnice despre viitorul model.

În clip se poate observa o grilă iluminată cu 7 inserții. Tot aici putem vedea și puțin din partea din spate, care este asemănătoare cu cea a lui Wrangler 4xe. Diferența este reprezentată, în schimb, de stopuri noi.

Din informațiile existente, noul model ar urma să fie bazat pe platforma STLA Large, iar caroseria va avea un design pătrățos. Vom afla mai multe detalii în viitorul foarte apropiat, deoarece noul model ar urma să fie dezvăluit în 8 septembrie.

via Jeep

Comentarii (2)

  • Pe Jeep, locomotiva FCA actuala Stelantis o paşte falimentul !!

    Ford F150 este în vânzare, Rivian R1S este în vânzare,...

    iar ei "ar putea fi full electric"

    Nu mai interesază pe nimeni "dezvăluiri" aşa pe bucăţele....

    Este din epoca dinozaurilor...

    Azi, ajungi cu produsul la market sau nu !

    Atât mai contează.
    1 1
  • Poi dacă are grila iluminată ne luam… de ce n-au zis așa!!! Camionagii au “descoperit” de mult arta împodobirii cu LED-uri așa ca-i deja fumata si totuși pe AM este relevant de menționat…
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru