Un tort cu 20 de lumânări și o ediție specială pentru Jeep Wrangler Rubicon

de Tiberiu Safta
Vineri, 10.02.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeep a lansat ediția aniversară 20th Anniversary Edition pentru modelul Wrangler Rubicon. Noua ediție marchează 20 de ani de la apariția numelui Rubicon și aduce o serie de modificări speciale pentru ieșirile off-road, alături de o grafică nouă exclusivă.

Anul acesta, versiunea Rubicon a emblematicului Jeep Wrangler împlinește 20 de ani. Pentru a marca această ocazie, constructorul american a lansat o ediție aniversară pentru acest model, botezată 20th Anniversary Edition. Noua ediție este disponibilă doar pentru versiunile 392 și 4xe.

Față de un Wrangler Rubicon obișnuit, noua ediție aniversară aduce o listă bogată de modificări pentru ieșirile în aventură. Printre acestea se numără o suspensie cu o gardă la sol mai înaltă cu 12.7 milimetri, roți speciale de teren și un compresor cu aer pentru cei care aleg versiunea 392 cu motor Hemi.

Alături de acestea, din dotarea standard mai fac parte bare de protecție din oțel cu bulbar integrat, o cameră video integrată în bara din față, alături de o grafică specială în zona capotei și, bineînțeles, embleme exclusive cu inscripția 20th Anniversary.

Dacă acestea nu sunt de ajuns, clienții pot alege un pachet extrem, care adaugă: bare de protecție special concepute pentru expediții, anvelope de teren de 37 de inch, un troliu, scuturi de protecție, suspensie îmbunătățită, proiectoare, un amortizor special pentru direcție și un suport pentru transportul de anvelope.

Noutăți avem și la interior, acolo unde avem scaune îmbrăcate în piele neagră în combinație cu roșu.

Aceleași materiale vopsite în cele două culori se regăsesc și pe planșa de bord și pe panourile portierelor. Nu în ultimul rând, ediția aniversară vine la pachet și cu o trusă de scule care conține nu mai puțin de 83 de bucăți.

Noua ediție aniversară Jeep Wrangler Rubicon 20th Anniversary Edition va fi produsă în serie limitată și va fi disponibilă doar în America de Nord.

via Jeep

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru