Jeep

Luni, 21 Mai 2018 | Industrie

Fiat pregătește restructurări majore în gama de modele: italienii ar putea elimina Punto și Tipo pentru a se concentra pe brandul Jeep

Fiat va elimina Punto și Tipo din gama de modele, iar uzinele din Italia vor produce doar modele premium pentru Maserati și Jeep, ca parte a unei strategii de restructurare care va fi anunțată în 1 iunie, potrivit unor surse neoficiale.
Miercuri, 21 Martie 2018 | Modele noi

Jeep va lansa 4 modele noi în Europa în acest an: vânzări “dezamăgitoare” în 2017

Jeep a anunțat lansarea a 4 modele noi în acest an pe piața europeană, cu scopul să-și îmbunătățească vânzările după un 2017 mai puțin reușit.
Joi, 08 Martie 2018 | GENEVA 2018

Jeep vrea să lanseze unui SUV mai mic decât Renegade: în 1 iunie vom afla planul americanilor pentru următorii cinci ani

Jeep nu exclude lansarea unui SUV mai mic decât actualul Renegade. De asemenea, americanii pregătesc și un model pe care îl vor poziționa în vârful gamei, peste Grand Cherokee.
Joi, 01 Martie 2018 | GENEVA 2018

Jeep în cadrul Salonului Auto de la Geneva: americanii aduc în Europa noile Wrangler, Cherokee facelift și versiunile Grand Cherokee S și Trackhawk

Jeep a pregătit un stand generos pentru Salonul Auto de la Geneva. Fanii constructorului american vor putea admira noul Wrangler, versiunea revizuită a lui Cherokee și versiunile Grand Cherokee Trackhawk și Grand Cherokee S. Divizia Mopar expune și ea câteva ediții speciale.
Joi, 01 Februarie 2018 | Modele noi

Jeep Renegade facelift: SUV-ul de clasă mică va primi îmbunatățiri la interior în septembrie

Jeep pregătește un facelift pentru modelul Renegade, care va include în special îmbunatățiri la interior. În viitor, modelul va avea și o versiune plug-in hybrid.
Joi, 25 Ianuarie 2018 | Modele noi

Jeep Grand Cherokee S: SUV-ul american primește o versiune sportivă cu jante de 20 inch

Jeep a lansat o versiune sportivă S pentru Grand Cherokee, care include în special noutăți estetice la exterior, dar și o suspensie îmbunătățită.
Joi, 25 Ianuarie 2018 | Modele noi

Jeep se gândește la un “frate” mai mic pentru Renegade: răspuns la cererea pentru SUV-uri compacte

Jeep analizează “cu mare atenție” posibilitatea dezvoltării unui nou SUV în gama sa, mai mic decât modelul Renegade, a declarat șeful companiei, Mike Manley.
Marti, 23 Ianuarie 2018 | Economic

Vânzările Jeep au fost sub așteptări în 2017: ținta pentru acest an este de 2 milioane de unități la nivel global

Vânzările globale ale celor de la Jeep au înregistrat o scădere ușoară în 2017, iar rezultatul sub așteptări pune în pericol ținta constructorului care vrea să livreze 2 milioane de unități în acest an.
Marti, 16 Ianuarie 2018 | Industrie

Grupul Fiat-Chrysler rămâne ferm pe poziții: “Jeep nu va fi vândut chinezilor și nimănui"

Șeful Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, a declarat răspicat că brandul Jeep nu va fi vândut sub nicio formă, pe fondul speculațiilor că FCA ar dori să cedeze compania către chinezii de la GAC.
Marti, 16 Ianuarie 2018 | Modele noi

Jeep Cherokee facelift: SUV-ul primește îmbunătățiri stilistice și un nou motor turbo de 2.0 litri și 270 de cai putere

Jeep Cherokee a primit un facelift cu câteva elemente stilistice mai tradiționale, dar și un nou motor turbo de 2.0 litri și 270 de cai putere împrumutat de la Wrangler.
Luni, 15 Ianuarie 2018 | Economic

Fiat-Chrysler mizează pe succesul Jeep: grupul speră la o dublare a profitului în 5 ani

Grupul Fiat-Chrysler (FCA) speră că își va dubla profitul în următorii 5 ani, având în vedere potențialul brandului Jeep, după cum a declarat CEO-ul Sergio Marchionne.
Miercuri, 20 Decembrie 2017 | Modele noi

Primele imagini cu Jeep Cherokee facelift: schimbări minore de design și motoare mai eficiente

Jeep a publicat primele imagini cu Jeep Cherokee facelift, iar acestea dezvăluie doar schimbări minore pentru SUV-ul american. Lansarea oficială este programată în 16 ianuarie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 01 Decembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Jeep Wrangler primește o versiune plug-in hybrid: din 2020

Oficialii constructorului Jeep au confirmat că, din 2020, vom face cunoștință cu versiunea plug-in hybrid a lui Wrangler. Până atunci, clienții pot opta pentru un diesel V6 sau pentru două unități pe benzină.
Joi, 30 Noiembrie 2017 | Modele noi

Jeep Wrangler reîncărcat: simbolul off-road american revine într-o generație nouă și mult mai tehnologizată

Jeep a dezvăluit la Salonul Auto de la Los Angeles noua generație Jeep Wrangler. Unul dintre cele mai capabile modele off-road ale lumii primește o mulțime de sisteme tehnologice de ultimă oră, un interior nou și "dedesubturi" tehnice demne de un off-roader pur-sânge.
Joi, 09 Noiembrie 2017 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul noii generații Jeep Wrangler: modelul debutează oficial în 29 noiembrie

Jeep a publicat primele imagini cu interiorul viitoarei generații Wrangler. Americanii nu au oferit detalii suplimentare, dar promit că vom afla toate informațiile în 29 noiembrie.
Miercuri, 01 Noiembrie 2017 | Modele noi

Primele imagini cu noua generație Jeep Wrangler: design modern și numeroase sisteme de asistență

Jeep a publicat primele imagini cu noua generație Wrangler și a versiunii Unlimited despre care afirmă că beneficiază de un design modern și numeroase sisteme de asistență. Toate detaliile vor fi făcute publice în 29 noiembrie.
Joi, 19 Octombrie 2017 | Industrie

Italienii reduc producția a 5 modele din cauza vânzărilor slabe: Fiat 500X și Alfa Romeo Stelvio și Giulia, pe lista neagră

Alianța Fiat-Chrysler a redus producția la 5 modele produse în Italia ca urmare a vânzărilor slabe din Europa și China. Modelele afectate sunt Alfa Romeo Stelvio, Alfa Romeo Giulia, Fiat 500X, Jeep Renegade și Maserati Levante.
Miercuri, 04 Octombrie 2017 | Intern

Noua generație Jeep Compass este disponibilă în România: prețurile încep de la 23.000 de euro

Noua generație a SUV-ului Jeep Compact poate fi cumpărată în România la prețuri care încep de la 23.000 de euro pentru un motor pe benzină de 1.4 litri și 140 de cai putere.
Miercuri, 06 Septembrie 2017 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: Șase modele cu 5 stele, 4 stele pentru electrica Ampera-e, rezultate amestecate pentru Kia

Cea mai recentă sesiune de testare Euro NCAP a pus sub lupă 9 modele recent lansate în Europa. Rezultatele și concluziile inginerilor organizației europene sunt interesante.
Luni, 21 August 2017 | Industrie

Chinezii de la Great Wall vor să cumpere Jeep de la Fiat: "Vrem să devenim cel mai mare producător de SUV-uri din lume"

Great Wall a confirmat că intenționează să cumpere Jeep, marcă ce aparține în prezent de Grupul Fiat-Chrysler. Obiectivul chinezilor este să devină cel mai mare producător de SUV-uri din lume.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru