Primele teasere cu Jeep Compass facelift: SUV-ul compact va primi modificări de design și noutăți la interior

de Daniel Popescu
Vineri, 20.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeep a publicat mai multe teasere pentru facelift-ul pregătit pentru Compass. SUV-ul compact va primi modificări de design, însă principalele noutăți vor fi la interior, care va avea un sistem de infotainment de mari dimensiuni.

Jeep a început de curând testele sub camuflaj cu Compass facelift, iar constructrul american a publicat acum mai multe teasere. Primul dintre ele este o schiță cu partea frontală  SUV-ului compact, în timp ce al doilea reprezintă un detaliu al grilei.

La acest capitol, modificările comparativ cu generația actuală lansată în 2017 sunt mai degrabă minore, iar principalele schimbări sunt farurile mai înguste cu luminile de zi LED și bara de protecție.

În schimb, cele trei teasere cu interiorul sugerează că producătorul american pregătește o serie de schimbări importante. Princpalul punct de reper este noul sistem de infotainment care ia forma unei tablete.

Pictogramele incluse pe ecran sugerează că șoferul va controla setările sistemului de climatizare din interfața sistemului multimedia, în timp ce două guri de ventilație sunt amplasate chiar sub ecran.

De altfel, planșa de bord este curată și în mare parte lipsită de alte butoane. Interfața sistemul de infotainment dintr-unul dintre teasere este în limba chineză, element care confirmă indirect intenția celor de la Jeep că actualizarea pentru Compass să fie lansată inițial în țara asiatică.

Ulteror, Compass facelift ar urma să apară și în Europa și America de Nord, cel mai probabil în cursul anului viitor.

Potrivit unor informații neoficiale apărute în vara acestui annoul Compass va păstra în mare parte actualele motorizări diesel și pe benzină, însă producătorul ar putea introduce o serie de îmbunătățiri în cazul versiunilor plug-in hybrid, inclusiv o baterie mai mare care să ofere o autonomie mai ridicată comparativ cu actuala versiune.

Via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru