Primele detalii despre Jeep Compass facelift: îmbunătățiri de design și interior mai modern

de Daniel Popescu
Duminica, 16.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeep Compass va primi un facelift cu noutăți de design exterior și o serie de îmbunătățiri la interior, potrivit unor informații neoficiale. Din acest an, modelul este disponibil și în versiune plug-in hybrid.

Actualul Jeep Compass este disponibil pe piața europeană din 2017, motiv pentru care constructorul american pregătește în prezent un facelift.

Un prototip camuflat a fost fotografiat recent de presa internațională, care oferă și o serie de detalii cu privire la noutățile pregătite.

Astfel, se anticipează că Jeep Compass facelift va primi o serie de noutăți majore de design, mai ales prin prisma camuflajului agresiv aplicat prototipurilor de test. De asemenea, Compass facelift ar urma să fie disponibil și cu un nou sistem de infotainment, mai bine adaptat la cerințele actuale din domeniu.

Din punct de vedere tehnic, se anticipează că noul Compass va păstra în mare parte actualele motorizări diesel și pe benzină, însă producătorul ar putea introduce o serie de îmbunătățiri în cazul versiunilor plug-in hybrid.

Acestea sunt disponibile pe Compass din această vară și oferă în total 190 CP sau 240 CP, în timp ce bateria integrată are capacitatea de 11.4 kWh și oferă o autonomie electrică de 50 de kilometri calculată conform standardului NEDC.

Presa internațională susține că Jeep Compass facelift ar putea primi o baterie mai mare care să ofere o autonomie mai ridicată comparativ cu actuala versiune.

Cel mai probabil, Jeep va lansa Compass facelift în cursul anului 2021, iar sosirea pe piața europeană ar putea fi întârziată cu un an, așa cum s-a întâmplat și cu actualul Compass.

Via L'Argus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru