Apocalypse Hellfire este un Jeep cu șase roți care costă 200.000 de dolari

de Alexandru Monenciu
Marti, 23.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Acest vehicul cu punte dublă pe spate, denumit Apocalypse Hellfire, a fost scos la vânzare în Statele Unite ale Americii. Mașina ascunde sub capotă un motor V8 cu 750 de cai putere.

Mercedes-AMG G63 6x6 a dat tonul SUV-urilor cu punte dublă pe spate. După modelul din Stuttgart au urmat și altele, oferite în special de tuneri, dar și de companii care nu sunt atât de cunoscute la nivel global.

Un exemplu bun sunt americanii de la Apocalypse Manufacturing. Acest off-roader, denumit Apocalypse Hellfire, este creația lor și tocmai a fost scoasă la vânzare cu 199.990 de dolari.

Mașina este bazată pe un Jeep Wrangler și propune mai multe modificări, pe lângă cele șase roți.

Lista include o parte frontală redesenată complet, benzi de lumină LED auxiliare, troliu față/spate și un habitaclu îmbrăcat în piele cusută manual.

Nu lipsește sistemul de navigație cu conexiune Bluetooth și Apple CarPlay, un sistem audio premium, pornire motor de la buton și o cameră video pentru mersul cu spatele.

Apocalypse Hellfire este echipat cu un motor V8 de 6.2 litri care dezvoltă 750 de cai putere. Din pachet mai face parte o transmisie automată cu opt rapoarte și un sistem de tracțiune 4x4 sau 6x6 (în funcție de modul de rulare selectat).

via Carscoops

Comentarii (9)

  • Chiar ma miram de ce scrie Edikkk pe usa de la bena.
    22 4
  • Când o zice edik...
    14 2
  • inexorabil
    Edicucu, din prea multă indignare civico-(pro)occidentală, ai uitat taman esenţialul, pe care îl vom repeta împreună, troglodit mic şi drăgăstos. Unu, doi, trei şi! U-ZA-TĂ MO-RAL DE NO-UĂ.

    Logică tipică lumii noastre suculent feministo-kafkiene: unei măciuci mari “se cuvine” să-i corespundă (doar) o maşină mică, spaţioasă la limită sau preferabil deloc.

    PS. Proşti sunt CEI CARE/CE se aventurează pe terenul veşnic minat al limbii române.
    14 2
  • Inca un trend lansat de Mercedes.
    6 6
  • mircea badea
    ce stie sa faca? parca vad ca il face un land rover. iar interiorul e infect.
    12 2
  • @ mircea; avand in vedere dimensiunile, il face un Jimny
    dar nu cred ca asta e facut sa se catere prin ravene si paduri. nici sa mergi la teatru cu el. la naiba, chiar nu stiu pentru ce e facut
    12 0
  • e facut pt orgoliu, sau cum zice mai plastic Edik , pt cei cu aia mica
    5 10
  • Asa e, cu toate astea,sunt sigur ca o au si mai mica cei care isi permit financiar motoare mari dar ii vezi cu petarde de 1.0,1.2,1.4 pe masini. Sa iti iei un 316 nou sau un a3 1.0tsi si sa nu se prinda toti ca o ai minuscula e mare afacere.
    12 1
  • Pai cand virusul "zombi" va fi eliberat si majoritatea populatiei va fi zombificata ,atunci o sa ai nevoie de acest model (de altfel numele o spune clar, nu inteleg ce nu pricepeti) ca sa treci ca prin branza prin multimea de zombi fara emotii. Dupa atatea filme hollywoodiene pe aceasta tema sunt convins ca se gasesc prin US destui care o sa vrea modelul asta pt. astfel de zile negre.
    14 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru