Un nou teaser video pentru viitorul Jeep Wrangler plug-in hybrid: versiunea va fi prezentată în luna decembrie

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 26.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeep a publicat un teaser nou care anunță debutul lui Wrangler plug-in hybrid. Conform oficialilor producătorului american, versiunea cu încărcare la priză va fi prezentată în cursul lunii decembrie.

În luna ianuarie a acestui an, Jeep a adus pe scena Consumer Electronics Show din Las Vegas prototipul unui Wrangler plug-in hybrid. Denumirea comercială a versiunii este Wrangler 4xe, iar la jumătatea lunii iulie, producătorul american a demarat campania de promovare cu un teaser video.

Acum, reprezentanții Jeep au publicat un clip video nou cu viitorul Wrangler 4xe. Totodată, oficialii companiei au anunțat că viitorul plug-in hybrid va fi lansat în cursul lunii decembrie.

Pentru moment nu există informații cu privire la sistemul plug-in hybrid pregătit de Jeep pentru Wrangler 4xe. În cazul modelelor Renegade 4xe și Compass 4xe, producătorul a pregătit un sistem format dintr-un motor pe benzină de 1.3 litri și două motoare electrice. Sistemul de propulsie PHEV este disponibil în versiuni de 190 CP sau 240 CP.

Atât Renegade 4xe, cât și Compass 4xe sunt echipate cu o baterie Li-Ion de 11.4 kWh care oferă o autonomie electrică de până la 50 de kilometri, valoare calculată conform vechiului standard NEDC.

În cazul lui Wrangler, există și voci care spun că varianta plug-in hybrid ar putea folosi motorul V6 de 3.6 litri, unitate care nu poate fi comandată și în Europa.

Conform planurilor Jeep, până la finalul anului 2022, toată gama de modele va avea versiuni electrificate.

Comentarii (2)

  • ...Teaser pentru ce? Ca să admirăm noul capac pentru ștecher?!
    5 2
  • Oameni buni. Nu era suficient in articol poza gigant si textul mare, a trebuit sa bagati si reclama cu electricele. Pai daca vreau sa citesc un articol, rotita soricelului este prietena mea.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru