Jeep Compass facelift a fost prezentat în China: mici modificări de design și îmbunătățiri pentru interior

de Cornel Șocariciu
Luni, 23.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeep Compass facelift a fost prezentat în cadrul Saloului Auto de la Guangzhou din China. SUV-ul constructorului american mizează acum pe o câteva noutăți la nivelul designului și pe o serie de îmbunătățiri în dreptul interiorului.

În urmă cu doar câteva zile, Jeep a publicat primele teasere care anunțau debutul SUV-ului Compass facelift. Acum, cu ocazia Salonului Auto de la Guangzhou, China, producătorul american a prezentat versiunea îmbunătățită a SUV-ului de clasă compactă.

La nivel estetic, modificările pregătite de Jeep nu sunt unele majore. Compass facelift mizează pe faruri mai înguste cu o semnătură luminoasă nouă, proiectoarele ușor repoziționate și o serie de elemente suplimentare amplasate sub grila frontală.

La interior, constructorul american propune un instrumentar de bord digital cu o diagonală de 10.1 inch, în timp ce sistemul de infotainment va comunica cu pasagerii prin intermediul unui ecran de 10.25 inch. Sistemul de climatizare va fi controlat în continuare cu ajutorul butoanelor fizice, în timp ce tunelul median a fost ușor retușat. În plus, Jeep introduce pe Compass facelift și un volan restilizat.

Pentru moment, oficialii Jeep au anunțat doar motorizările pentru piața din China.

În cazul versiunii europene, cele mai recente rapoarte spun că SUV-ul compact va păstra în mare parte actualele propulsoare diesel și benzină, însă producătorul ar putea introduce o serie de îmbunătățiri pentru variantele plug-in hybrid.

Via | Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru